Jméno Isabela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.1.25 03:40
@Prelesta píše: Více

Marianna se mi líbí. Na Slovensku to je se dvěma N, i jsem to měla v seznamu, ale jmenuje se tak sestra mé mami (moje teta) a zase tak ráda ji nemam abych po ní pojmenovávala dítě 😅, ale co ráda mám je moje jméno, i jsem si pohravala s myšlenkou, že bych dala to, ale asi to nedokážu, mi to přijde divně tak volat dítě, když se tak už jmenuji já nebo někdo z rodiny (a oto horší je to, že i já i manžel máme velku rodinu) mám pocit že všechny pěkně jména jsou už vyčerpaná.

Lucie se mi už sama o sobě nelíbí a ještě se tak jmenovala manželova ex 🙈 takže přesto bohuže nejede vlak.

Během toho co jsem už asi 100. krát zírala na kalendar mi padly do oka tato jména ale asi je nepoužiji protože jich mám v žebříčku níž než ta jména co jsem už zmínila.

Aurélia - mi přijde ještě o trošku extravagantněji než Isabela
Liliana
Kiara
Klára
Valentýna, Valérie a Rozália - tato měna se mi líbí jen v zakladném tvaru a jsem až alergicka na jejich přezdívky typu Valika, Tinka, Róza

Příspěvek upraven 13.01.25 v 11:38

• Citovat
  • Upravit
7223
6.1.25 06:42
@Anonymní píše: Více

Adriana je podobná. Ta nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.1.25 06:45

Inna k příjmení nezní špatně. Klidně bych jí dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11152
6.1.25 12:12

Mě to přijde v pohodě, asi proto, že neznám ty kolotočáře :nevim:… Trochu mě to připomnělo Izabelu Pažitkovou, to byla kdysi slovenská hlasatelka v televizi.

Ale jméno Izabela se mi docela líbí…

Jinak by se mi líbila třeba Leontýna, Valérie, Leonie, nebo ne napadla Malvína, Dorothea, Silvie…

Ta předchozí jména sester jsou velmi neobvyklá…

Ale za mě, pokud máte vybranou Izabelu, klidně bych ji dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148291
6.1.25 12:32
@Sandra277 píše: Více

Inna je pěkná a hezky to zní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
6.1.25 14:04

No, máš to těžké, když plno zde navrhovaných jmen, máte už v rodině :D.

A co Melánie/Melánia? Nevím, jaké je Tvé jméno, ale pokud se Ti hodně líbí, můžeš ho dát jako druhé. Valérie je pěkné, mám ráda i jeho zdrobněliny - Vali, Valinka, Valerinka…

A teď nevím proč, mě napadla Alexandra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 16:40

Melánia je krásné jméno i manžel ho navrhoval, ale já z něj citím něco negativního asi je to tím, že mi to připomíná melancholii, no nemám z něj dobrý pocit. přijde mi lepší volba ta Malvína ale ani u ní to tam necítím.

No musím si to ještě celé promyslet.

Zatím tedy zůstáváme u jmena Isabela, neboť je to jméno, které splňuje všechny naše požadavky, i přesto, že neladí s příjmením.

Moje kamarádka mi dala příklad vyherčině zrádcú Nicole Šáchové která je hezká holka a ani bych se sama od sebe nezamyslela, že to je divná kombinace, právěže mám pocit, že jméno se k ní hodí. Předsudky mohou být všeho typu: na vyzor, styl oblékání, jméno…tomu se nevyhneme. Když jsem zakládala tuto diskusi tak jsem se obavala toho co si o tom lidé budou myslet, ale když přišli negativní komentare tak jsem si uvědomila, že mi to je vlastně jedno. 😅

Příspěvek upraven 13.01.25 v 11:39

• Citovat
  • Upravit
24620
6.1.25 16:52

K těm jménům starších dcer se ta Isabela hodí, nakonec je nejhezčí a nejnormálnější. Klidně ji dej. Nebo dej Isabela Inna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
6.1.25 16:54

Klidně dejte Isabelu, když je to vaše srdcovka a je to jméno, na kterém se naprosto a bez zaváhání shodnete.

Já jsem měla vysněné jméno pro mou dceru už od svých 10 let a bylo mi fuk, co si kdo o tom myslí. Dcera je už dospělá a její jméno se jí pořád moc líbí, je ráda, že se tak jmenuje. A perfektně k ní od narození „sedí“. Neumím si představit, že by se jmenovala jinak.

Takže třeba malá Isabelka (v bříšku), chce být jednou velká Isabela a bude to jméno hrdě nosit. :kytka:

Edit adminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
6.1.25 17:00

No, tak už nemá smysl něco pitvat nebo hledat. Je rozhodnuto. Úplný propadák to rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
7.1.25 09:29

Líbí se mi to. Akorat víc se Z než se S. A vůbec bych názory na emiminu neřešila. Pokud se vám to líbí, směle do toho))

• Citovat
  • Upravit
1002
7.1.25 09:38

První, co mě při přečtení jména napadlo (a to jsem ani nevěděla, na co se zakladatelka ptá) bylo - jako od střelnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze