Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, ráda bych komunikovala s lidmi které řeší SIBO, IBS, nadýmání, střeva můžete mi doporučit nasměrovat, kam chodíte, kde diskutujete. Děkuji hezký den
Nedávno mi byla diagnostikovana intolerance laktózy a s tím i podezření paní doktorky na SIBO. Jsem objednaná na testy. Dříve jsem si myslela ze se jedna pouze o IBS kvůli psychice, a proto mě SIBO zaskočilo každopádně pokud se po testech prokáže nasadí antibiotika plus návštěva odborníka na výživu.
@Retrogirl píše:
Nedávno mi byla diagnostikovana intolerance laktózy a s tím i podezření paní doktorky na SIBO. Jsem objednaná na testy. Dříve jsem si myslela ze se jedna pouze o IBS kvůli psychice, a proto mě SIBO zaskočilo každopádně pokud se po testech prokáže nasadí antibiotika plus návštěva odborníka na výživu.
Měla jsem stejný průběh, podezření nechala jsem si udělat test / koupila jsem si test, vyšel pozitivně, terapeutka mi doporučila trávicí enzymy a Atrantil ten mi zabral výborně a beru jej jako prevenci občas mi pomáhá CBD s rakytníkem. Držím palce ať je lépe. Nechala jsem si sestavit Terapeutický protokol a tipy na jídla.
@PavlinaSestakova moc děkuji za reakci snad to nějak dopadne nakonec každopádně kdo s obdobnými problémy nemá zkušenosti nepochopí 🙈