IUI - moje statistika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.12.25 11:54

IUI - moje statistika

Ahoj,
pro zajimavost jsem se rozhodla pridat sem svoji statistiku IUI - treba to nekomu pomuze s rozhodovanim zda IUI, nebo IVF :) :

1. IUI ovu zleva, neuspesne
2. IUI ovu z prava, uspesne, 6tt zt a potrat
3. IUI ovu z prava, neuspesne
4. IUI ovu z prava, biochemko (vytestovany odchod ovitrelle, pote silici test a nasledne 14DPO bilo)
5. IUI ovu zleva, neuspesne
6. IUI ovu zprava, neuspesne.

Je mi 29 let, jsem zdrava, muj muz je o 3 roky starsi a ma spatne spermie, motilita 31% a morfologie 1%.

Po celou dobu jsem brala myo-inositol, femibion 1 a coQ10 200mg, muj muz bral fertinON a coQ10 200mg.

Doktorka nas do IVF netlacila, nechala nas jet si svym tempem.

Nyni nas ceka IVF ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.12.25 21:31

Ahoj, my:
1 IUI - pravý vaječník, neúspěšný, ovirtelle, progesteron
2 IUI - clostilbegyt, levý vaječník, neúspěšný, ovirtelle, progesteron
3 IUI - navýšení clostilbegytu, 3 folikuly k prasknutí, ovirtelle, progesteron a estrofem (nikdy jsem neměla problémy se sliznicí až po clost.). Zatím čekám na výsledek, je to čerstvý.

U nás dle vyšetření vše ok, věkově 30 a nedaří se. Akorát doktorka mi řekla, že pokud se 3 nepovede tak doporučuje IVF, a vlastně než jsem se rozkoukala, tak mi dávala termín se slovy “asi tam nebude něco v pořádku”. Tlačí jako profík, ví, že jsem nadopovaná hormony, jsem v tu chvíli strašně křehká a vlastně tak nějak mi to podsouvá. Premyslim par dnu nad jejím přístupem, jestli to bylo vubec v pořádku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.