IUI po domácku

24798
20.8.12 20:54

Připadá mi dosti masochistické dělat takové věci s vlastním čípkem.
(bez odpovídajícího vzdělání a vybavení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2331
20.8.12 20:56

@Pipet mě to přijde divné taky, nehygienické..ale to sex kolikrát je taky že :lol: sama bych to nikdy nepodstoupila :lol: jakkoli manipulovat s čípkem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.8.12 20:56

Taky bych to nedělala, to jako manžel se někam vyejakuluje, pak to nasaješ… Nebo jak si to představuješ? Nejlepší je, po sexu si strčit dovnitř prsty a pomoci si takto. Nebo je výborné, když po ejakulaci dosáhneš ty orgasmu- čípek se při orgasmu stahuje a nasává spermie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.12 21:11

Raději se podívej na hru PERFECT DAYS, která o tom je a zasměješ se u toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.8.12 21:12

Já jsem tedy na IUI byla a vůbec si nedokážu představit, že bych si něco takového měla udělat sama, za prvé bych se bála o čípek(že nadělám víc škody nežli užitku) za druhé že si tam zanesu nějakou infekci… a za další vždyť IUI je hrazená pojištovnou a sice se jde na pár kontrol, ale nic hrozného to není…

souhlas s Nainuvou je lepší mít po ejakuaci orgasmus… to funguje taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
20.8.12 21:46

Tak já zrovna četla tenhle týden v novinách o dvou ženách, které spolu žiji, obe maji dite a získali ho v podstatě na principu, ktery píšeš. Kamarádi jim k tomu „darovali“ spermie. Možna to zní blbe, ale vázne to tak psali. A ještě tam bylo, ze to musely opakovat vicekrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.8.12 22:19

@kačka25 Jenže si to asi jen vstříkly do pochvy, ne do čípku…
Jestli to některá ženská zkouší stříkat injekční stříkačkou skrz čípek, tak je to teda pěkný magor. Nejenže si říká o zánět, ale může si čípek i nenávratně poškodit a znemožnit tak budoucí těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
20.8.12 22:34
@kačka25 píše:
Tak já zrovna četla tenhle týden v novinách o dvou ženách, které spolu žiji, obe maji dite a získali ho v podstatě na principu, ktery píšeš. Kamarádi jim k tomu „darovali“ spermie. Možna to zní blbe, ale vázne to tak psali. A ještě tam bylo, ze to musely opakovat vicekrat.

tak to znám taky u dvouch lesbiček :mrgreen: a prý nejsou na to normální stříkačky, ale nějaké co mají tenkou trubičku pružnou, a dávají si to za čípek, normální stříkačkou by to ani snad nešlo. Přiznám se, že pokud bych nemohla otěhotnět zlusila bych to, ale to je můj názor, každý má jiný.

• Citovat
  • Upravit
3753
28.8.12 17:41

Našla jsem na netu diskusi, kde o tom mluví gynekolog, který radí nějaké ženě, že to tak jde, ale ať se nesnaží dostat do čípku, prostě stříkačkou jen do pochvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mar30
17.10.12 10:12

Dobrý den, četla jsem tuto diskuzi a moc by mě zajímalo, kde by se dala speciální stříkačka s tenkou pružnou trubičkou sehnat! Docela o téhle možnosti uvažuji, děkuji moc za radu! :-)

• Citovat
  • Upravit
PetulikOV
4.12.12 22:46

Tak ja to zkusila :D mám teď ovu tak uvidíme za dva týdny! Samozřejmě ne do čípku ale stříkačkou 10ml do pochvy…samozrejme tak sby co nejmene sperma vyteklo…zkusila jsem si i pomoci prsty aby sperma slo co nejblize k cipku.pak na 10min poloha se zadeckem na polštáři…taky jsem četla plno diskuzi a vetsinou to využívají jen ledničky…ja teda proto ze manžel ma orgasmus 90%jen tehdy kdyz „to“ do končím oralnim sexem :? Samozřejmě zadnou ochranu nepouzivame a miminku se neberanime…tak jsem zvědavá! Některým to pry vyšlo napoprvé jiným na počtvrté, na po šesté ale vyšlo, tak proc ne ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
PetulikOV
4.12.12 22:48

Omlouvám se za chyby ti je ten telefon…samozřejmě ze to využívají lezbičky a ne ledničky :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mar30
5.12.12 08:46

A použila jste uplně normální stříkačku, nebo nějakou speciální s prodlouženou hubicí?

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
5.12.12 08:55

8o Já bych do toho nešla. Byla jsem na iui a stejně se to nepovedlo. :,( A zkoušet to doma touto cestou no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PetulikOV
5.12.12 10:05

Použila jsem úplne klasickou 10ml, zádné hadicky ani prodloužení trubicky, měla bych strach ze si poskodim čípek, ale samozřejmě záleží na kazdem co si se svým tělem udělá :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex