IVF 2024

• Otevřená skupina

10dpo negativní test

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
820
30.11.23 23:33

IVF 2024

Další kolečko IVF- kdo se také chystá?
Pojďte se přidat a popovídat si.
Nás to čeká podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.2.24 12:53

Ahoj, my se chystáme na další cyklus. První byl neúspěšný. Rozhodli jsme se změnit i kliniku a vyzkoušet štěstí jinde. Teď jsme v IVF Zlín, kde mají věrnostní program, což mi přijde hrozně moc super. Pokud by cyklus nevyšel, tak v dalším nabízí zdarma nadstandartní služby, které by měly ještě víc zvýšit šanci na úspěšnost léčby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
16.2.24 08:46
@Evelinka554 píše:
Ahoj, my se chystáme na další cyklus. První byl neúspěšný. Rozhodli jsme se změnit i kliniku a vyzkoušet štěstí jinde. Teď jsme v IVF Zlín, kde mají věrnostní program, což mi přijde hrozně moc super. Pokud by cyklus nevyšel, tak v dalším nabízí zdarma nadstandartní služby, které by měly ještě víc zvýšit šanci na úspěšnost léčby.

Ahoj, máme to úplně stejně.
První IVF- měli jsme 3 embrya, bohužel ze 2 byl potrat a jedno se vůbec neuchytilo. Také jsme změnili kliniku. Změnila jsem i imunologa. Věrnostní program zní úplně super 🙏. A kdy začínáš se stimulací? Držím palce ✊️✊️✊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.2.24 09:41

Ahoj, ja s manželem chodíme na kliniku IVF do Zlína a zítra mne čeká narkóza a zjištění kolik budu mít embryí. No jsem z toho celkem nervózní je to moje první IVF, tak snad bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
9.3.24 01:01

@alča992 ahojky, tak jak ti to všechno dopadlo?
Snad proběhlo vše v pořádku a máte hodně embryjek 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.24 07:21

@Bella277 Ahoj :-) no tak nakonec jsem mela jen 6 vajicek. V den transferu mi ovsem rekli ze jedno zaniklo a 4 se vyviji velmi pomalu. Takze jsem mela jedno na transfer ale uz nic na zmrazeni. Ted cekam jak to dopadne jsem 6 den po transferu ale nedelam si velke nadeje…. Spis uz se pripravuji ze budu absolvovat cele to kolecko znovu. :( akorat nevim jestli mohu hned zacit stimulaci nebo si musim dat nejakou pauzu at si telo odpocine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
14.4.24 21:34

@alča992 ahojky, jak si dopadla ✊️?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.4.24 12:51

@Bella277 Ahoj, tak jsem dopadla bohužel špatně. Rozhodli jsme se pro 2. IVF a nyní končím stimulaci a asi o víkendu či pondělí to se dozvím zítra půjdu na odběr. A co ty? Jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.4.24 16:19

2 ivf kde doporučujete?

Ahoj holky, pocházím z Královéhradeckého kraje, poraďte jaký car navštívit? Mám představu nějaké menší kliniky s pečlivými lékaři. Navštěvovali jsem car v Kostelci nad Orlicí, máme díky nim dvouletou holčičku z et, letos jsme tam šli pro sourozence a nějak přestávám být spokojená s přístupem pana doktora, měli jsem u něho 2 kety a přišlo mi vše odfláknuté, bez vyšetření, prostě hop nebo trop. Úplně jsem v něm ztratila důvěru. Chtěli bychom zkusit ještě 2 ivf, ale vůbec nevím kam. Kde jste byly spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
1.5.24 20:42

@alča992 ach jo, to mi je strašně moc líto :,(. Jak si dopadla s odběrem, je vše v pořádku? Já jdu v pondělí na injekci Zoladex a za 14 dní začínám s dlouhým protokolem. Jsem totálně podělaná strachy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
1.5.24 20:51

@SvaKatka ahojky, mě právě čeká druhé kolo IVF, také jsem přešla na jinou kliniku. Na milon % doporučuji Clayo Clinic je to sice v Praze, ale za dobrým klidně na konec světa 🙏.
Je to klinika manželů Hlinkových, prošli si IVF a moc dobře ví, co to obnáší. Pan doktor Hlinka, si troufnu říct, že je nejlepší embryolog v ČR. Prostředí je spíš taková rodina a opravdu se tam člověk cítí dobře. Můžeš se podívat na jejich instagram nebo stránky a sama si udělat obrázek.
Držím palce ať dobře vybereš, protože důvěra je minimálně 50% úspěchu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.5.24 21:10

Ahoj, máš s nimi sama zkušenost? Právě to by mi vyhovovalo, rodinné prostředí. O tomto CAR jsem vůbec neslyšela, mrknu se, moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
1.5.24 22:11

@SvaKatka jo právě, že mám. Objednej se na konzultaci. Já tam teď jdu do druhého kola IVF a s přístupem předešlé kliniky se to nedá absolutně srovnat.
Koukni se :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.5.24 11:43

Mrknu se. O Praze jsme take uvažovali, zaujala mně celkem PFC, ale ještě jsem tam nebyla. Právě se rozhoduji kam jít. A můžu se zeptat, kolik přibližně stojí cyklus IVF? Arleta mi taky vyhovovala, všichni milý, příjemný prostředí, ale v posledních měsících mi vadil ten odflaknuty přístup. My bohužel budeme muset absolvovat celý cyklus znovu, protože mrazáčky už nemáme:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.7.24 21:40

Ahoj holky. Jak se Vám daří? Já byla před 2dny na KET, tak jsem z toho nesva, co dělat, nedělat atd… Tak pročítám diskuze a narazila jsem na Vás. Všem Vám přeji plno sil a štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny