IVF 2024

• Otevřená skupina

10dpo negativní test

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
19.9.24 08:52

@xpetram ono ani vela vajíček není záruka embrya, měla jsem při prvním IVF oplozeno 27(!!!) a teď 18… :roll:
Genetika 2-3tydny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.9.24 11:27

Musíme věřit, že to jednou vyjde. Já jsem podle vyšetření zdravá, manžel taky, podle laborky krásná embryjka a stejně pořád čekáme:-). Mně je 36 let a bohužel po 35věku má prý 70% embryi nějakou vadu. Zatím jsme si žádné vyšetření dělat nenechali, ale pokud bychom museli podstupovat další stimulaci, tak už bych do toho asi šla. Bojím se též, že nebude žádné vhodné k transferu…Holky a kam chodíte do car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
26.9.24 22:34

@SvaKatka Olomouc
Jednou určitě, ale já osobe asi nejsem ochotná podstupovat to celé znova… Obdivuji fakt každou, která má za sebou X pokusů, nezlomilo ji to a pořád má sílu jít dál :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.24 16:57

Případná pomoc

Ahoj,
IVF jsem slyšel, že je drahé. Můžu pomoci zdarma případně… Daroval jsem na klinice v Praze a pomohl jsem dvěma lesbickým párům (přes stříkačkovou metodu).
Zdravotnickou dokumentaci můžu zaslat. 183 cm, 80 kg, 28 let, vysokou mám, do fitka chodím téměř každý den. Pracuji v Praze. Cestovat můžu. Požaduji jen dobrý zdravotní stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
12.11.24 19:32

Ahoj holky, omlouvám se, ale dlouho jsem tu nebyla.
Mám za sebou další IVF na nové klinice.
Všechno proběhlo dobře :smiling_face_with3_hearts:, máme 5 bublinek a pomalu se chystám na KET.
V pátek mám ultrazvuk a vše se rozhodne. Co vy, jak se máte, co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.11.24 12:27

Ahoj holky, také jsem tu dlouho nebyla. Já mám za sebou také celé IVF, zůstaly nám 4 embryjka. Zavedli mi po 4 dnech od punkce jedno, které se nám bohužel nechytlo. Další měsíc jsem absolvovala ket 5 denního embryjka a to se nám chytlo:-). Dneska jsem cca 8+6 tt a termín máme v červnu. Všem držím pěstičky ať to vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
26.11.24 11:06

Ahoj holky, já jsem po prvním ivf s icsi a akorát jsem 4 den po zavedení 2 pětidenních blastocyst. Jedna krásně vyvynuta a druhá trošičku opozdenejsi. To čekání na test je hrozný a taky jsem to samozřejmě nevydržela. Jak dlouho se může odbourávat hcg z ovitrelle před 9 dny? Já že už mám ducha na testu, kterého není potřeba nijak hledat, je tam hned a pěkně vidět. Všem přeji moc moc štěstíčka ať se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny