Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Krásný večer, je tady nějaká snažilka, která se chystá na umělé oplodnění jako samoplátce? Na kolik to cca teď vychází, konrétně třeba Brno, Zlín, Olomouc? Děkuji ![]()
@kelynka píše:
Krásný večer, je tady nějaká snažilka, která se chystá na umělé oplodnění jako samoplátce? Na kolik to cca teď vychází, konrétně třeba Brno, Zlín, Olomouc? Děkuji
Ahoj, zde je cenik i pro samoplatce
https://www.ivfclinic.cz/cenik/
@LucieKLuc moc dekuji🙏. Neni to takova hruza jak jsem si myslela
![]()
@kelynka
Ahoj my se chystáme příští rok. Bude to první pokus v Atletě Kostelec, dlouhy protokol s dárcem. Cca 100 000 kč. Jinak předtím dvě minimálky v Praze PFC už jako samoplátci a ty vyšli cca kolem 50 000 Kč s transférem.
@Maty35 ahoj, dekuji za info. Ta minimalni stimulace probiha jak? Jake se davaji leky? ![]()
Podstoupila jsem IVF letos v únoru v Pronatalu v Praze, měli jsme dárkyni vajíček. Platili jsme 110000 Kč + 8500 Kč za mražení zbylých vajíček + potřebné léky (cca 3000 Kč). Minulý týden jsem se chtěla jen ze zvědavosti podívat, kolik to teď stojí, ale ceník je mimo provoz s tím, že ho připravují. Takže určitě budou zdražovat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.