Ivf snažení

240
5.11.19 15:30

Ivf snažení

Dobrý den prosím nemáte nějaké známosti na místech které mám uvedené prosím moc by to pomohlo buď FN Olomouc Car nebo FN Motol Praha děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
5.11.19 15:42

Proc znamosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.11.19 15:43

@Ernais protože by se nám to hodilo že by nám pomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.11.19 15:45

@Andílek strážný a myslíš, ze jinde vám nepomohou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.11.19 15:47

@HandulkaK to nevím ale těch dvou přece trochu víc víme ale známost by se hodila více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.11.19 16:05

@Andílek strážný řekla bych, ze vám pomůžou i jinde. Já osobně bych do CAR Motol nesla. Stejně tak jako Gennet na mě působil hrozne. Ale každý má jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.11.19 16:11

@HandulkaK to ano ale většinou jim jde o peníze FN Motol zkušenosti nemám ale přítel ano ale z jiným problémem pomohli mu co se týče CAR nevím jsme FN Olomouc Car ptám na známost jestli třeba tam někdo někoho dobře nezná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.11.19 16:13

Všem car jde o peníze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
5.11.19 16:15

Myslíš, že ty tisíce žen, co ročně v českých CARech těhotní, to mají všechny přes známost? :think: Popř. jak si to představuješ - pane doktore, já znám jednu z netu, která vás taky zná, poskytnete mi lepší péči? Nebo teda moc nerozumím dotazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.11.19 16:17

@ugluk tak takhle určitě ne všude se platí ale je rozdíl do jakého ivf vlezes určitě ne do soukromých a myslím známosti jestli nám třeba víc nepomohli apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.11.19 16:23

@Andílek strážný Jako, ze by se v motole neplatilo jo a delali tam ivf za úsměv a dekuju jo 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
5.11.19 16:26

Ale jak ti mají víc pomoct? maximálně můžou úspěšnost o nějaké to procentíčko zvýšit nějakou nadstandardní technikou, ovšem to by zas mohlo být chápáno jako snaha vytáhnout z kapsy víc peněz… Nebo že by protekčně zvolili nějakou „lepší“ stimulaci? V normálním CARu volí léčbu danému páru na míru, jak ze svých zkušeností odhadují, že by to mohlo nejlépe pomoct, nikoliv že by „nedopřáli“ „lepší“ léčbu někomu jenom proto, že nemá dost známostí. V téhle oblasti, kde se všecko nadstandardní tvrdě platí (a to i v těch státních CARech)? Jinak státních CARů, pokud už po nich toužíš, je mnohem víc. A osobně bych brala v úvahu i dojezdovou vzdálenost, přeci jen to není jen jedna návštěva, z Prahy do Olomouce je to dost štreka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.11.19 16:40

@ugluk já vím že se snaží pomoct jak a Olomouc není od nás daleko mneli jsme jednu návštěvu tam a zpět přijdeme až po mé léčbě štítné žlázy jen jsem chtěla jestli nešlo i víc udělat stou štítnou žlázou stejně mně pak budou stimulovat mám málo vajíček a přítel podstoupí spermiogram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
5.11.19 17:26
@HandulkaK píše:
@Andílek strážný řekla bych, ze vám pomůžou i jinde. Já osobně bych do CAR Motol nesla. Stejně tak jako Gennet na mě působil hrozne. Ale každý má jiný názor.

My byli v gennetu moc spokojeni, s lekari, sluzbami, nikdo nam nic nenutil, naopak, kdyz jsem vybirala sluzby, co nehradi pojistovna, tak me od nekterych odrazovali, ze je to treba pro nas zbytecne a v prvni rade delali vse pro to, aby na ivf nedoslo. A klinika na porici je moc pekna a moderni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.11.19 18:25

@Melodie91 však jsem psala, ze každý má jiný názor. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.