Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, prosím nezjistila jste některá, jak to bude s proplácením IVF od 1.1.2009. Hledala jsem kde se dalo, ale novelu jsem nenašla. Děkuji za všechny z Psychiky, kterých se to týká.
zjistovala jsem to pro kamaradku, ktera se na ivf chysta…psaly jsme do nekolika CARu v Brne:
Vážená paní .........,
neobdrželi jsme zatím žádné oficiální vyjádření pojišťoven o zrušení uhrad
na 3 cykly umělého oplodnění.
V našem zařízení mohou pacientky podstoupit stále 3 cykly IVF hrazeného
pojišťovnami a následující cykly jako samoplátkyně.
Pokud se změní legislativa, budeme o tom pacientky informovat při vstupním
pohovoru s lékařem v poradně IVF.
Do poradny IVF se můžete objednat telefonicky na čísle : 549523211/29.
Přeji hezký den.
Jana Skládaná
Koordinátorka IVF
Sanatorium Helios Brno
a jeste jedna odpoved od dr. taky z Heliosu:
v současné době mi není známo, že by ZP snižovaly počet hrazených cyklů DR
Texl
Tak to je skvělý!!!
Nenapadlo mě, zavolat si přímo do CAR. To byl výborný nápad.
Děkujem
KamiŠ z psychiky
no my jsme stravily asi den hledanim na internetu, jak dopadla ta novela zakona, jestli schvalili nebo ne a pak me napadlo, ze kazdy CAR ma na webu kontaktni mailovou adresu, tak aspon z Heliosu nam odepsali ![]()
Říkám, jsi šikulka, to mě, a vlastně nikoho z nás z psychiky, nenapadlo, zjišťovat to přímo v CAR. Ještě že jsi ty, kterou to napadlo
.
Hodně by se toho pro nás změnilo, a museli s IVF spěchat, aby se to stihlo ještě letos. Naše druhé a třetí pokusy, jinak by jsme byly namydlené a musely platit a platit… Takhle to je v pořádku a nemusíme se nikam hnát ![]()
snad ta novela zakona nikdy neprojde, ptz uz ted to stoji spoustu penez..... drzim vam vsem v psychice palce, obcas nakukuju jak jste na tom ![]()
Holky nestrašte,to slyším poprvé od vás.Nás čeká 3. pokus IVF a chci věřit tomu že to už konečně udržím.Máte něko nějaké rady čím toho dosáhnout? Dik JALI.