Neplodnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
17.8.08 19:13

Neplodnost

pěkný den,tyto stránky jsem našla náhodou,po chvíli jsem zjistila,že nejsme sami,kteří mají problém otěhotnět.Je mi 33.let a mám syna po DMO.Po13.letech,jsem našla báječného muže.Po roce manželství a snažení otěhotnět jsme už 2.krát podstoupili přípravu na IVF.Po dobrání hormonů brala jsem větší dávku 6 ampulí max.jsou tři,mne připravovali na IVF po narkóze,jsem se dozvěděla,že se mi prý nevytvořily ve folikulách vajíčka.U manžela zjistili na spermiogramu,že ma možnost 2%.Stalo se to před půl rokem,nyní si vyčítám,že jsem manžela prosila,abychom šli na vyšetření,teť už vím,že vše má následek a příčinu,vše je i o psichice,dokud manžel nevěděl jak je na tom,byl v pohodě,zkoušel vše a věřil,že můžeme mít dítě,vyšetření ho zlomilo jak lousknutí prstem.Stále tvrdí že je neplodný,ale já věřím,že jednou tady na těchto stránkách budu psát deníček našeho děťátka,vždzť stačí jedna spermie,která najde tu správnou cestu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
17.8.08 19:21

Ahoj Ajo - jestli budeš chtít tak se přidej k nám na diskusi! Každou novou „tvář“ vítáme!!! S holkama si budeš určitě mít o čem popovídat a probrat problémy a zkušenosti s CAR!!!
Tady máš odkaz a klidně se k nám přidej!
 http://emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
17.8.08 20:03

Ahoj Ajo!
Zdravím Tě mezi námi.
Musím reagovat na tvůj příspěvek. Jsme na tom docela podobně, i když Vzdáleně. Píšeš, že máš už jedno dítko po DMO. A nyní nemůžeš otěhotnět. Já mám zase dcerku s VVV mozku, a taky se snažíme už přes rok o sourozence. U mě není problém počnout, ale těhotenství neudržím. Už jsme byli v Gennetu na širším genetickém vyšetření nás třech, a v říjnu jdeme poprvé přímo na odd. asistované reprodukce. Mimčo chcem moc, a také kvůli naší holčičce, bude to pro ní velký stymul a hnací motor. Potřebuje to a co si budem povídat, my také. O tom víš jistě své.
 Pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.8.08 11:25

psychika?

Ahojda

nevím, jestli tvoje nepřítomnost vajíček a manželův spermiogram je o psychice … myslím, že to je typický případ toho, že o psychice to vždy není.

U nás byl taky horší spermiogram (10% pohyblivost), a když manžel začal brát vitamíny, omezil horké koupele a začal nosit trenýrky, tak se to dost zlepšilo. Tedy ne že by nám to zatím k nečemu bylo, teď mě čeká laparka, jestli neni problém ve mě.

Pokud by ses neuchytla u holek, tak tě přivítáme u nás v psychice snažilky (deníčky snažilek, vždy diskuse pod posledním deníčkem s názvem „psychika snažilky“)

Denní komunikace s podobně úostiženými nám pomáhá zvládat deprese a odrážet nevědomá nechtěná zranění, která nám způsovbuje okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí