Primářka MUDr. Brandejská

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
14.8.08 13:50

prim. MUDr. Brandejská

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat na Vaše případné zkušenosti s paní primářkou Brandejskou z CAR z Gennetu?
Jsme objednání na první konzultaci do CARu k ní. (do této doby jsme byli u Apolináře, odkud odcházíme), ráda bych věděla, jaký přístup můžem čekat.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
14.8.08 15:16

dobrá

já ti sem naženu holky, co k ní choděj, počkej..... ale vesměs samé chvály

jinak od nás z psychiky (deníčky snažilek - psychika snažilky) nás chodí do gennetu hodně, já k Daňkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
14.8.08 16:26

My take chodime do Gennetu a nemuzu si tam na nikoho stezovat. Chodim k doktorce Vykysale, ale je pravda, ze jsem zkusila uz i vsechny ostatni doktorky a doktory, kdyz tam jdes a tva doktorka nema cas (treba ma operacni den, dovolenou atd.), poslou te k jinemu. Ani s dr. Brandejskou jsem nemela zadny problem, delala mi me prvni IUI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
14.8.08 17:47

Brandejská

Hlásí se první nahnaná od Pudly :-)

Brandejská je taky moje doktorka v Gennetu. Byla jsem u ní na první konzultaci a na všech nostatních taky. Jinak UTZ, IUI a ostatní zákroky dělá doktor co má zrovna službu. Všichni jsou dobrý. Je pravda, že u mě z Brandejské, Vykysalé a Daňka vede právě Brandejská. Je to taková starší super ženská a docela je i vtipná a tak návštěva u ní je vcelku příjemná.

Hodně zdaru přeje VečKa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
14.8.08 21:43

Ahoj, máš štěstí, že ses dostala k paní dr. Brandejské. Taky k ní chodím, je skvělej doktor a navíc má smysl pro humor, což dost oceňuju, tahle situace si to totiž vyžaduje. Má rozumný přístup jak k léčení, tak i po psychologické stránce. Jestli můžu radit, drž se jí.
A přeju hodně štěstí, ať k ní nemusíš chodit moc dlouho a brzo se zadaří!
 Dul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.08 15:00

V Gennetu jsou vsichni super, nemusis mit vubec zadne obavy. Taky jsem byla na 1.konz. u pani primarky, pak mi i delala moje prvni IUI. Potom jsem ale prisla na konzultaci, a sla jsem k dr.Dankovi, pani primarka mela dovolenou. A ten uz si me objednal na priste a na priste, takze uz mi prislo blby od nej utikat. I kdyz tedy trochu me to zamrzelo, chtela jsem chodit k ni. Ale to bych musela si asi uz u sester vyzadat, a mne se uz nechtelo, kdyz i Danek byl v pohode.
Jsem ale i u nej moc spokojena. I kdyz je pravda, ze asi jak toho ma taky hodne, tak semtam zapomene, co rekl minule atd. Musim se mu vzdycky trochu pripomenout, ze to jsem ja co … atd atd. Ale vzdycky je to prijemny, a hlavne se snazi pomoct. Vyslechne, udela si cas, muze se mu kdykoliv zavolat.
S Gennetem neprohloupis !! Ja tam taky presla z jineho CARu. A nelituju.

• Citovat
  • Upravit
7354
16.8.08 23:03

Empatická, pečlivá, profesionální. Velmi mi pomohla vyrovnat se se situací, dál bojovat. Je i dobrý psycholog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.8.08 12:54

Děkuji moc za odpovědi, už se tam těším víc.

Nicméně by mě ještě zajímalo, pokud se můžu zeptat…jak je to v Gennetu s cenami? Kolik stojí průměrně kompletně program IVF ? My budem nejspíš posdstupovat ještě PGD, nemáte s tímto někdo zkušenost?

Děkuju moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.8.08 10:03

Mango, podivej se na na jejich stranky, je to tam. Ted to trochu zvedli, ale ne o moc, cele to vyjde asi na 24.000, takze stejne, jako jinde. Myslim, ze tam maji cenik. Kazdopadne, az tam pujdes na konzultaci, vsechno Ti reknou.
ahoj a hodne stesti

• Citovat
  • Upravit
HKR
6
21.8.08 17:51

zkusenost

Ahoj, s konkretni lekarkou zkusenosti nemam ,ale zkus se podivat na www.znamylekar.cz , je tam spousta hodnoceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.6.10 08:35

nevíte někdo co je z Vykysalou ?

Holky nevíte někdo co je s doktorkou Vykysalou ? Už asi půl roku nebyla v práci ............přeobjednávájí mě stále jinam .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
7.6.10 10:30
Patty70 píše:
Holky nevíte někdo co je s doktorkou Vykysalou ? Už asi půl roku nebyla v práci ............přeobjednávájí mě stále jinam .....

má adoptovaný děťátko a musela ze dne na den na mateřskou.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.6.10 18:34

aha !

Herietko díky za odpověď ! Pořád mě to vrtalo v hlavě kam tak najednou zmizela .........Takže ona byla jedna z nás ? Nám pomáhala a sama měla problém ? To je hodně zajímavé .......

Jinak doktorka Brandejská je naprosto úžasná ! Byla jsem u ní několikrát na kontrole, když Vykysalá měla volno a je to velmi vstřícná paní doktorka .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
8.6.10 12:30

Ahoj Patty, ne ona děti mít může a má, ale chtěli pomoci i jinému dětatku.. :-D je skvělá :palec:

a Mudr Brandejská je taky super, ale mají toho ted moc, že si chudák nedojde ani na wc..to není dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.3.12 08:02

Ahojky holky, prosila bych o nějaké názory, je tu z vás někdo komu je po 21 let a chodíte do Gennetu k paní Brandejské?
Já chodila k Vykysalé a ta měla viditelně problém s mým věkem.. a přestoupila jsem k primářce, tak jestli je jí věk ukradený? :think:

děkuji za odpovědi :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí