Primářka MUDr. Brandejská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
23.3.12 09:31

Ahoj , já taky chodím k paní primářce Brandejské, paní primářka byla vždy naprosto úžasná a můžu na ní říkat jenom samou chválu. Chodím k ní už od října a jsem nad míru spokojená,nikdy jsem nebyla u jiného lékaře vždy si mě objednala k sobě,každá návštěva u ní je rychlá a vše rychle a jasně vysvětlené,a to já potřebuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.3.12 09:33

@Dana 79 super, tak sand teda taky pochodím na 1 s * :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
791
23.3.12 09:37

Luciked neboj ona ti určitě poradí a když má problém ,tak pomůže,vždyť je to tvoje věc v kolika letech chceš mít miminko , držím pěstičky . :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.3.12 10:03

@Dana 79 Mám PCO, bez Clostilu neovuluji, byla jsem tam v únoru když jsem ještě měla v sobě účinek Clostilu a paní Vykysalá mi řekla, na co chci přijít v březnu na folíky když ovuluju, je to zbytečné, noo tak jsem šla k mému dr a tam folík jen 8mm 17DC :,( já bych strašně chtěla by mi pomohla :oops:

• Citovat
  • Upravit
465
19.8.14 14:46

@Herietka ahoj nahodou sem narazila na diskuzi a chci se zeptat zda ještě stále chodíš do genetu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.10.14 13:31

MUDr. Brandejská má minimálně 4 úvazky +.
Gennet, FN Motol, Gest a další. Mě se to zatím netýká, jen jsem se vyptávala na nějaké věci v Gennetu, ale gyn, kolegyně poslala jejího přítele tam kde zrovna byla a prý ho celkem skrouhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
10.10.14 22:16

@Terka.kejk fakt jo a to jako že to platil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.10.14 22:27
@maja111111 píše:

To né. é Nechtěla jsem to probírat s obvoďačkou nebo na gyn. Obvoďačka strašně ráda píchá předepisuje léky na nic a pod jen honí body…
Obvolala jsem pár míst a mi řekli, že když přítel bude dárce tak to udělají zdarma. Před Gest(Gennet?)byla zácpa, byl tam nával, přítel se nedostal na recepci v čas tak prý lamentovala, pak čekal a pak když jsme volali pro výsledky tak řekli 5-6× že tam nikdo není a pak mu řekla výsledek prý nic moc a přitom v obálce pak byl výsledek moc pěkný při tom stresu a zadarmo :) Ale zatím nic :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.10.14 22:29
@maja111111 píše:

Ale zas tam nebylo prý u ní moc lidí. Byla jsem se osobně podívat do Iscare a bylo tam narváno, že jsem byla streslá už u výtahu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
11.10.14 22:53

@Terka.kejk no co jsem slyšela tak v genetu je narváno daleko víc…Do iscaru tě zase nepustí bez kreditky, platíš i za otevření dveří :lol: je to masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.10.14 18:06
@maja111111 píše:
@Terka.kejk no co jsem slyšela tak v genetu je narváno daleko víc…Do iscaru tě zase nepustí bez kreditky, platíš i za otevření dveří :lol: je to masakr

Já to zatím neřeším, ale pomalu se připravuji zatím nic a nic ://
Si chceme spíš vybrat místo kde bude na vymření a usmívající se lidi. Dívala jsem se na paní B. jak má jizvy a když se na člověka zamračí tak výsledek nemůže bejt extra. Dala jsem její jméno do google a našla ji hned ve třech klinikách a přítel ji po dlouhém dojetí do Gest?? potkal ve čtvrté. Se snad teleportuje :D

V Iscare bych chtěla vytěžit to co platí pojišťovna, jinak vzhledem naším fin. možnostem, tak asi nějakou fakultní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
13.10.14 08:48

@Terka.kejk jo holka tak myslim, že na vymreni nebude nikde :D. A jake ma jizvy, já jí ještě nevidela? ty mě tedy strašíš.
a co máš zasebou už nejake pokusy nekde, nebo zatím nic..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.10.14 12:11
@maja111111 píše:
@Terka.kejk jo holka tak myslim, že na vymreni nebude nikde :D. A jake ma jizvy, já jí ještě nevidela? ty mě tedy strašíš.
a co máš zasebou už nejake pokusy nekde, nebo zatím nic..?

Dnes jsem byla v Gestu se zeptat na něco osobně a je tam mrtvo :) Čekárna je rozdělena na asi tři místa do rohů a jsou tam nějaké kytky, tak se tam člověk může skrýt :) Vypadá to tam k světu.
Jen přítele tam nikdy nedostanu. Paní doktorku Brandejskou jsem asi viděla, když se usmívá tak ok, ale kdyby se mračila tak s těmi jizvami nic moc. Navíc přítel jaký je to obr, tak má z jehel, plášťů a doktorů tak jde do mdlob. Na dnu zdravých ledvin na minutku omdlel :oops:
Jen přirozeně. Vydali mi českou Danu 1/4 roku nic, teď mi vyndali švédskou a zas 1/4 nic. Podle doktorky něco s PH, prej prkotina :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
13.10.14 13:18

@Terka.kejk no o gestu jsem nic dobrého neslyšela, tak nevim. a ona ma na obličeji jizvy jo?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.2.18 21:14

Ahoj lidicky, koukam ze je to docela stara diskuze nicmene to zkusim.Mame za sebou 1× nativ a 2 IVF mini, v Reprofitu v Brne. Bez uspechu. Doporucili nam nyni, at si nechame transferovat darcovske embro. Chceme zmenit kliniku a slyset nezavysly nazor. Byla mi doporucena pani primarka Brandejska v Gennetu. Nicmene ona tam udajne skoncila v prosinci 2017. Nevite kde ji sezenu? Diky predem za jakekoliv poznamky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí