Ivi a nadváha

30.3.13 20:01

ivi a nadvaha

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat. V dubnu mam prvni ivi, ale problem je nadvaha pri 165cm mam 93 kg snazim tu vahu davat dolu a nevim jakou bych mela šanci, že se to povede.
Dekuji za odpovedi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1690
30.3.13 20:05

@michaela.kristlikova ahojky my jsme taky jit na umele oplodneni a doktorovi moje vaha nevadila. a mam take nadvahu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.3.13 20:15

:mavam: Ahoj Míšo, já nadváhu řešila asi před půl druhým rokem. Hodně mi teda pomohla psycholožka, ale způsob hubnutí byl přes www.stob.cz. Hodně důležitý je pohyb a hlavně si uvědomit, proč to všecno děláš :idea: Je to Tvoje tělo a Ty tu nadváhu musíš pořád tahat…nebo taky nemušíš :palec:
Já mám 160cm a měla jsem 85Kg. Stáhla jsem to na 75kg. Je to pořád víc, než ideál, ale cítím se o 100% líp. :dance: Možná by chtělo jen s lékařem konzultovat, jaký pohyb je vhodný a jaký ne, abys neublížila mimču, ale zatím můžeš všechno.
Moc moc Ti fandím, ať se do toho pustíš jakkoli a ať jsi brzo spokojená mamča.
Mě čeká stimulace taky v dubnu, čekám na ms a pojedeme z kopce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 20:24

Dekuji Baje ;-) ja uz jsem dala 7 kg dolu. Doktorka rikala ze kdybych mela 80 kg tak bude spokojena ;-) tak se snazim jak se da, ale mam strah ze to nevide, protoze mam tu nadvahu zase chvilema si rikam ze se to povede, ale pak zase ta nadvaha tak nevim :-( Tak koncem dubna budu na tebe myslet aby se to povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 20:26

A jak dlouho uz se snazite :-) mi uz 3roky sice doktorka rika ze sem mlada, ale uz docela dost touzim po miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
30.3.13 20:30

@michaela.kristlikova my jsme jse snazily 4 roky:-(a nakonec mame krasnou holcicku:-)me prave ze nikdo nic nerikal o vaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.3.13 20:32

No, my jsme čekali hooooodně dlouho, než jsem přesvědčila manžela, že to asi přirozeně nepůjde. cca 10 let :! Teď mám 36, takže nejvyšší čas něco dělat. Mimčo moc chceme a řekla bych, že se cítím mnohen klidnější než před těmi deseti lety. Jsem fyzicky v pořádku, problém je u nás se spermio, ale na umělé to prý stačí úplně v pohodě :palec: Věřím, že to výjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
30.3.13 20:34

@Báje u nas byl taky problem spermiogram, pritel jich mel mene a pomalejsi, ale doktor nam daval sance, ale nevedel kdy jse to podari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 20:47

Sktipatko; a umele nebo to slo prirozene :-) ja si myslim ze to u me dela hodne psychika i kdyz ted je to lepsi i kdyz jsem skoro kazdej den na internetu a hledam kocarky atd,,,ale tot vse driv jsem brecela byla zavistiva, ale ted ne asi to bude tim ze je moznost ivf nebo ivi a rikam si ze se to musi jednou stat doktorka. Řikala ze ja i manzel jsme v poradku manzelovi rekla ze je silnej nadprumer a ja mam taky vsechno v poradku a spise ze bud problem ta vaha :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 20:50

Maja25 : Gratuluji ti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 20:56

Baje : Tak drzim pesti ;-) at mas ten malej zazrak ;-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
30.3.13 21:03

Ahoj Míšo a všem, nerozumím, co znamená ta zkratka Ivi? Můžete mi to prosím napsat. Jinak optimální váha je určitě důležitá, ale nemyslím si, že přímo před IVF - jsou dobré nějaké prudké výkyvy - protože to hodně souvisí i s výkyvy hormonů. Asi bych se poradila s dr., u kterého budeš podstupovat IVF. Já osobně mám taky nadváhu, můj BMI je nyní 31, což taky není zrovna ideální, ale váha v Caru nebyl problém a to jsem se na to i specielně ptala. No navíc problém možná nemusí být třeba s otěhotněním, třeba se to povede, a moc bych ti to přála, spíše jde o rizika, která by mohla nastat pak v těhotenství. A ještě tedy má osobní zkušenost: Kdysi jsem vážila přes 120 kg - otěhotněla jsem přirozeně a hned dvakrát do roka, ovšem bohužel to bylo mimoděložní pokaždé, pak jsem zhubla 40 kg a snažíme se už přes rok pomocí IVF a nedaří se, takže jen o váze to není. Takže jestli se na to cítíš, běž do toho! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 21:20

Ahojky ivi je inseminance to je ze partnerovi vezmou sperma vyberou jrn ty nejschopnejsi. Ty musis byt nastimulovana a pak ti hadickou zavedou spermije co nejbliz k vajicku a tot je vse tak at ti to dopadne dobre;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
30.3.13 21:27
Děkuji, přeju i tobě, ať se co nejdříve dočkáš!!!
@michaela.kristlikova píše:
Ahojky ivi je inseminance to je ze partnerovi vezmou sperma vyberou jrn ty nejschopnejsi. Ty musis byt nastimulovana a pak ti hadickou zavedou spermije co nejbliz k vajicku a tot je vse tak at ti to dopadne dobre;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.13 11:36

Ja mam uplne jinou zkusenost. pomoci bandaze jsem za 2roky zhubla ze 150 na 80kg merim 180cm.pak se snazila otehotnet a nic. musela jsem na ivf, dala si povolit bandaz, po 5.neuspesnych transferech z to jedno zamlkle a jedno mimodelozni tehu jsem za rok s hormonama a prednisonem postupne pribrala na 130 a pak teprv otehotnela.ted cekam dvojcata, jsem uplne bez problemu.Me telo bylo proste zvykle cely zivot na nadvahu a tak zhubnuti pro nej byl tak velky sok, ze se tehu branilo.Po porodu si dam bandaz znovu utahnout a doufam, ze kila zas pujdou pryc.Ono se na nadvahu vzdy svadi vsechny zdravotni problemy, ale me bylo rozhodne nejhur, kdyz jsem mela nejmin kilo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex