Já chci taky! Napůjčovat si peníze a pak nemuset splácet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18305
27.7.12 17:59

Já chci taky...!

Zkuste si tady přečíst článek a pak mi prosím napište svůj názor. A chci se zeptat: neznáte legální a oficiální způsob, jak si napůjčovat peníze na svůj nákladný životní styl a pak to nemuset splácet? (Podle mě je ten článek jen o tomto jediném.)
Já sice - jak ten hlupák - žiju do výše svého výdělku a před pár měsíci jsem doplatil do nuly poslední půjčku, ale (čistě sobecky…) se přiznám, že rozhazovačný životní styl, který by na mojí peněžence nenechal následky, by se mně taky líbil.
Pokud máte někdo nějaký legální nápad, sem s ním.
(Ještě upozorním, že jakékoli slovní útoky nejsou v této diskusi vítány.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
27.7.12 18:04

Jó, to bys nesměl být malý Jura, ale velká země :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.7.12 18:05

Ale tady si pletes jablka s hruskama, nezda se ti? Zde jde o stat jako celek, ne o jedince. Navic si myslim, ze by si mozna tohle tema mohl poresit na nejakem servru, kde jsou chlapi, urcite by jste nasli spolecnou rec ;)

• Citovat
  • Upravit
4433
27.7.12 18:06

Tak takovej návod bych taky brala :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.7.12 18:07

Hehe, já vím proč máš ty smůlu a Řecko ne, ale bylo by to značně rasistické a stejnak by mi to tu smázli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.12 18:14

No tak abych svůj vstupní příspěvěk ještě upřesnil: mám nevlastní sestru provdanou v Řecku, u makedonských hranic a… ano, je to jiná mentalita, co se peněz týká. Ale chlapi tam chodí normálně pracovat do fabrik, na úřady, pracujou v sadech a na polích. Žádní nemakačenkové. Akorát v tom celku holt finančně nevyjdou - a je jim to tolerováno… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.7.12 18:17

Protože jakmile se začne sypat část celku, tak hrozí, že se časem sesype samotný celek. A to ty ostatní části nechtějí, tak odpouštějí. Prostě nejsi stát v eurozóně a na tvém osobním bankrotu nic dalšího nestojí. ;)
Nebo máš nějakou část svého já, která se sype? Zkus přemluvit celek, aby tu část nenechal padnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.12 18:27
@Nelisa píše:
Protože jakmile se začne sypat část celku, tak hrozí, že se časem sesype samotný celek. A to ty ostatní části nechtějí, tak odpouštějí. Prostě nejsi stát v eurozóně a na tvém osobním bankrotu nic dalšího nestojí. ;)
Nebo máš nějakou část svého já, která se sype? Zkus přemluvit celek, aby tu část nenechal padnout. :mrgreen:

Tak to bych přípandně mohl nasekat dluhy, domluvit se s dalšíma dvěma miliónama lidí a pak exekutory přemlouvat, že už je nás dlužníků moc a jak začnou s exekucema, tak se tento stát sesype??? 8o No to by byla ale divná logika… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.12 18:29

A proč si teda věřitelé z jiných zemí nerozeberou Řecko „po součástkách“, pěkně firmu po firmě, úřad po úřadu??? Pak by to mohlo fungovat jako když u nás dlužníci jeden po druhém mají zabavovaný majetek - a aspoň něco se vymůže…
Já budu asi fakt nějaký tupý nebo co… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.7.12 18:33
@Jura007 píše:
A proč si teda věřitelé z jiných zemí nerozeberou Řecko „po součástkách“, pěkně firmu po firmě, úřad po úřadu??? Pak by to mohlo fungovat jako když u nás dlužníci jeden po druhém mají zabavovaný majetek - a aspoň něco se vymůže…
Já budu asi fakt nějaký tupý nebo co… :nevim:

Zalet do Řecka a zeptej se jich :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
18305
27.7.12 18:36
@blorchi píše:
Zalet do Řecka a zeptej se jich :palec: :palec:

Už jsem psal - co se týká peněz, tak Řekové projevují jinou mentalitu než my… Uskromnit se, to pro ně není.
Takže tam by to byla debata „o ničem“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.7.12 18:39

Juro,pak navrhuju odstěhovat se do Řecka ;)
a až pojedeš, dej vědět, pojedu taky ;) ale k moři :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.12 18:47

@momi33 Hmm, tak to je problém. Oni žijou v horách, k moři je to šest hodin autem.
A jen tak mimochodem, ženská v této komunitě má postavení asi jako v islámských zemích (aspoň jak se nám to tady všude servíruje…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.7.12 18:54
@Jura007 píše:
@momi33 Hmm, tak to je problém. Oni žijou v horách, k moři je to šest hodin autem.
A jen tak mimochodem, ženská v této komunitě má postavení asi jako v islámských zemích (aspoň jak se nám to tady všude servíruje…)

jj, i v Chorvatsku je to podobné…
byli jsme 2× v Řecku na dovolené, projeli jsme to autem, tak tuším, jak to tam vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.7.12 19:17
@Jura007 píše:
Tak to bych přípandně mohl nasekat dluhy, domluvit se s dalšíma dvěma miliónama lidí a pak exekutory přemlouvat, že už je nás dlužníků moc a jak začnou s exekucema, tak se tento stát sesype??? 8o No to by byla ale divná logika… :think:

Divná logika je porovnávat jednotlivce a stát. A chtít totéž. ;)
Padne Řecko, padne další a další, kandidáti jsou. Pak padne unie. Je to jejím zájmem? Není. :nevim: Čímž neříkám, že se mi to zamlouvá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný