Já chci taky! Napůjčovat si peníze a pak nemuset splácet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
27.7.12 20:45
@Jura007 píše:
A proč si teda věřitelé z jiných zemí nerozeberou Řecko „po součástkách“, pěkně firmu po firmě, úřad po úřadu??? Pak by to mohlo fungovat jako když u nás dlužníci jeden po druhém mají zabavovaný majetek - a aspoň něco se vymůže…
Já budu asi fakt nějaký tupý nebo co… :nevim:

Haha, než vlastnit řecký úřad, to věřím, že každej radši ty dluhy odepíše. Prostě čím blíže k rovníku, tím jsou ty národy línější a úředníci víc kradou, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.12 21:14
@Gina108 píše:
Haha, než vlastnit řecký úřad, to věřím, že každej radši ty dluhy odepíše. Prostě čím blíže k rovníku, tím jsou ty národy línější a úředníci víc kradou, no.

A proč se izraelské firmě vyplatí „šedé mýto“ na naší D47? Teda vyplatilo by se, kdyby náš stát kývl na dohodu z éry premiéra Miloše Zemana… Nejsou všecky „jižní“ národy takové, jak říkáš.
A myslím si, že „akcie“ takového řeckého ministerstva cestovního ruchu by byly setsakra dobře zpeněžitelné… Takže do vlastnictví určitých řeckých úřadů bych já osobně velice rád šel. (Za podmínky respektování evropských direktiv z Bruselu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.7.12 21:37
@Jura007 píše:
A proč se izraelské firmě vyplatí „šedé mýto“ na naší D47? Teda vyplatilo by se, kdyby náš stát kývl na dohodu z éry premiéra Miloše Zemana… Nejsou všecky „jižní“ národy takové, jak říkáš.
A myslím si, že „akcie“ takového řeckého ministerstva cestovního ruchu by byly setsakra dobře zpeněžitelné… Takže do vlastnictví určitých řeckých úřadů bych já osobně velice rád šel. (Za podmínky respektování evropských direktiv z Bruselu…)

No však sis měl koupit teda řecký dluhopisy. EU by pak vydala direktivu, že jich máš půlku odepsat a bylo by :mrgreen: Průser je, že to EU nařídila i bankám, což jsou v podstatě soukromý subjekty. Njn, takový malý znárodnění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.12 21:40

No a to „malý znárodnění“ je důvodem, proč bych do toho nešel. Nikdo mě nemůže nařídit, jaká rizika mám nést. V takovém případě bych do „akce Řecko“ teda nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný