Já, neplodný

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Martas95
27.2.24 17:35

Já neplodný

Zdravím všechny :)
Mám takový dotaz, je možné aby přítelkyně byla semnou těhotná pokud já jsem neplodný? Trpím Azoospermii.
Přítelkyně má již 11. Den spoždenou menstruaci.
Zajímá mě jestli už se to někomu stalo?
Nebo je to jen plány poplach

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.2.24 17:39

@Martas95 tak záleží na více faktorech :think: ono se teoreticky dá otěhotnět i po vasekromii, i když je to spíš zázrak. Ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9015
27.2.24 17:45

Pokud se nechranite, tak je šance vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
27.2.24 17:57

Znám pár, který s touto diagnózou má dítě.
K oplodnění stačí jediná spermie, takže možné to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
27.2.24 18:01

Pokud jste měli nechráněný sex, tak těhotná být může. Málokdy je neplodnost zcela 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
27.2.24 18:09

Vcera uz jsme ti v jedny diskuzi odpovedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
27.2.24 18:10

Btw 11 dni zpozdeni, ma uz teda pozitivni test? Jestli ne, tak tehotna nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
27.2.24 18:56

@Martas95 Zřejmě je to možné - Pokud jsi si jistý věrností tvé partnerky. Nic si nedělej z takové důležité paní rýpalky jako je DandátkoP, ta ti nemusela vůbec odepisovat, pokud už ti odpověděla že. :roll:
Navíc v dnešní době se dají udělat jednoduché a cenově dostupné testy otcovství. Stačí si to zjistit, požádat o soupravu s návodem, doma udělat stěr z úst jako v kriminálce a výsledky ti prý pošlou poštou, nemusíš se nikam dostavit na žádný odběr. Jedna známá si to takto nechala udělat, naprosto spokojená.

• Citovat
  • Upravit
10921
27.2.24 19:00
@Mandarinka104 píše:
@Martas95 Zřejmě je to možné - Pokud jsi si jistý věrností tvé partnerky. Nic si nedělej z takové důležité paní rýpalky jako je DandátkoP, ta ti nemusela vůbec odepisovat, pokud už ti odpověděla že. :roll:
Navíc v dnešní době se dají udělat jednoduché a cenově dostupné testy otcovství. Stačí si to zjistit, požádat o soupravu s návodem, doma udělat stěr z úst jako v kriminálce a výsledky ti prý pošlou poštou, nemusíš se nikam dostavit na žádný odběr. Jedna známá si to takto nechala udělat, naprosto spokojená.
:lol: :lol: tobe upozorneni adminu v kazdy diskuzi nestaci. Ale ja jsem rypalka. Ty jsi nemocna, opravdu. Mela by ses ridit doporucenim admina a opustit portal o detech. :hug:

@admin uz me to opravdu nebavi, normalne jsem odpovedela, nikde jsem nerypala, jen jsem napsala zakladateli, ze uz jsme mu vcera odpovidali v jiny diskuzi na stejny dotaz a pote odpovedela na otazku. A opet tady Mandarinka zas jen urazi - podkopava me. Neprijde vam zvlastni, ze se snad v kazdy diskuzi s nekym dohaduje? Nelze trvale zablokovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
27.2.24 19:05

@DandátkoP :-D ty jsi posedlá nahlašováním, pořád dokola. Když jsem já nahlašovala, že mě urážíš, taky s tím @admin nic neudělal, takže co, tohle je jim jedno milá zlatá. Dianka psala, že diskuze jsou drsné víš. No a Vikinka psala, zas něco jiného, ale podobného, pá :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21311
27.2.24 19:08

Vy se nijak nechranite? Těhotná byt muze. Do budoucna na to určitě nesazet jako na jedinou formu antikoncepce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martas95
27.2.24 19:13

@Tichošlápek no nechráníme, na genetice mě ujišťovali že to nikdy ale opravdu nikdy přirozenou cestou nepůjde ikdyz vše ostatní je v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
35635
27.2.24 20:23
@Martas95 píše:
@Tichošlápek no nechráníme, na genetice mě ujišťovali že to nikdy ale opravdu nikdy přirozenou cestou nepůjde ikdyz vše ostatní je v pořádku.

Takových lidí je co ujišťovali, že nemůžou mít děti a stejně se to podařilo. Proč si přítelkyně neudělá těhotenský test a budete mít jasno hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
27.2.24 20:33
@Martas95 píše:

Po 11 dnech zpoždění ti to ten test řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martas95
27.2.24 21:53

@Temnástranasíly test si chce udělat v pondělí, třeba to do té doby přijde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex