Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martas95 příznaky způsobuje hcg a to by test již zachytil. Spíše ma rozhozeny cyklus
@Martas95 Jeden známý byl takhle podle všech vyšetření neplodný, a pak se taky zadařilo, tak kdo ví. Nemá přítelkyně jen rozhozený cyklus?
@Markéta188 píše:
Znám pár, který s touto diagnózou má dítě.
K oplodnění stačí jediná spermie, takže možné to je…
Azoospermie ale znamená, že žádná spermie není ok, všechny v semenu mrtvé. Nicméně může mít pán špatně určenou diagnózu - nebo to blbě pochopil a má těch životaschopných jen velmi malé množství (oligospermie nebo třeba oligoasthenoteratozoospermie), tam je pravděpodobnost tak 0,05 %. Takže šance je pramalá.
Přítelkyně byla v pondělí u gynekologa. Ten jí řekl že je vše v pořádku. Řekl že tam vidí narušenou sliznici a vajíčko. Po té co mu řekla že jsem neplodný tak okamžitě se vším přestal, že kdybych byl plodný tak by to řešil dál ale takhle že to nemá cenu. Od té doby má jen lehké hnědé špinění ale normální menstruace nikde.
@Martas95 píše:
Přítelkyně byla v pondělí u gynekologa. Ten jí řekl že je vše v pořádku. Řekl že tam vidí narušenou sliznici a vajíčko. Po té co mu řekla že jsem neplodný tak okamžitě se vším přestal, že kdybych byl plodný tak by to řešil dál ale takhle že to nemá cenu. Od té doby má jen lehké hnědé špinění ale normální menstruace nikde.
Tak to pěkně kecas. ![]()
@Mamatri111 píše:
Tak to pěkně kecas.
Proč bych to měl dělat? Nemám jediný důvod tady psát lži. Spíš by mě zajímalo jestli nemůže mít nějaký zánět nebo tak něco.
@Martas95 píše:
Proč bych to měl dělat? Nemám jediný důvod tady psát lži. Spíš by mě zajímalo jestli nemůže mít nějaký zánět nebo tak něco.
Samozrejme, ze kecas. Najdi si jinou zábavu fakt
Já nevidím jediný důvod proč bych to dělal. Ale je pravda s omezenými lidmi se nikdy nic člověk nedozví takže tady já končím.
@bloklimiucet píše:
Azoospermie ale znamená, že žádná spermie není ok, všechny v semenu mrtvé. Nicméně může mít pán špatně určenou diagnózu - nebo to blbě pochopil a má těch životaschopných jen velmi malé množství (oligospermie nebo třeba oligoasthenoteratozoospermie), tam je pravděpodobnost tak 0,05 %. Takže šance je pramalá.
Vím co je azoospermie. Má to můj švagr.
Po 7 letech nechráněného sexu ke z toho má neteř. A švagra je na 100%.
Po 5ti letech snažení mu diagnostikovali tuto nemoc. Řekli mu, že má 1 živou spermii z milionu, ale určili jako Azoo….