Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martas95 a proč neudělá hned? To mate jako nějakého bobrika vydrze? Test uz ukáže
@Martas95 píše:
@Temnástranasíly test si chce udělat v pondělí, třeba to do té doby přijde.
Nevidím žádnou logiku v oddalování testu
pokud je těhotná a má zpoždění 11 dní, pozitivní nebo negativní teď bude. Tam není na co čekat. Že by nějaké záhady vesmíru? ![]()
@Mandarinka104 píše:
@DandátkoPty jsi posedlá nahlašováním, pořád dokola. Když jsem já nahlašovala, že mě urážíš, taky s tím @admin nic neudělal, takže co, tohle je jim jedno milá zlatá. Dianka psala, že diskuze jsou drsné víš. No a Vikinka psala, zas něco jiného, ale podobného, pá
Dobrý večer,
diskutujeme tady s Vámi druhý týden - veřejně v diskuzích i soukromě ve zprávách. Upřímně už Vám nemám co víc napsat. Nikdo do Vás neryje, bohužel si (opět) začínáte sama ![]()
Z důvodu opakovaného narušování klidu diskuzí a urážení uživatelů jsem Vám udělila ban v délce trvání 7 dnů. Ve středu 6.2. si můžete požádat o odblokování.
Děkuji a přeji hezký den
Vikinka ![]()
@admin píše:
Dobrý večer,diskutujeme tady s Vámi druhý týden - veřejně v diskuzích i soukromě ve zprávách. Upřímně už Vám nemám co víc napsat. Nikdo do Vás neryje, bohužel si (opět) začínáte sama
Z důvodu opakovaného narušování klidu diskuzí a urážení uživatelů jsem Vám udělila ban v délce trvání 7 dnů. Ve středu 6.2. si můžete požádat o odblokování.
Děkuji a přeji hezký den
Vikinka
@JancaS84 píše:
Takových lidí je co ujišťovali, že nemůžou mít děti a stejně se to podařilo. Proč si přítelkyně neudělá těhotenský test a budete mít jasno hned.
Tak hlavně neplidny je on a není jediný chlap na světě..
Tak a co si ztoho vzít? Oba testy dělaný dnes ráno.
@Martas95 něco se tam ukazuje. At udělá test za 2 dny. Tam už by měla být čárka jasnější. nebo zajít na krev a opakovat odběr za 2 dny a uvidí jak hcg roste.
@Martas95 píše:
Tak a co si ztoho vzít? Oba testy dělaný dnes ráno.
tak to jsou divné testy při 11 dnech zpoždění, na tom jednom není nic, a ten druhý má tu čárku dost divnou ![]()
@Markéta80 píše:
@Martas95 něco se tam ukazuje. At udělá test za 2 dny. Tam už by měla být čárka jasnější. nebo zajít na krev a opakovat odběr za 2 dny a uvidí jak hcg roste.
to už je vlastně dnes zpoždění 13 dní - na to jsou ty testy mírně řečeno divné, při těhotenství by už musela být krásná dálnice, ne?
@stinga
No kdybych samozřejmě věděl jak to všechno funguje tak bych ztoho takhle nebyl v údivu. Ale přeci kdyby se něco nedělo tak by tam nebyl ten DUCH nebo jak se to vlastně nazívá. Nebo ano?
@Martas95 píše:
@stinga
No kdybych samozřejmě věděl jak to všechno funguje tak bych ztoho takhle nebyl v údivu. Ale přeci kdyby se něco nedělo tak by tam nebyl ten DUCH nebo jak se to vlastně nazívá. Nebo ano?
Ta čárka není vykreslená celá, takové testy beru jako vadné. Na druhem není nic. Vykaslete se na domácí testy a běžte na odběr krve - víte témeř hned a jiste, jak na tom jste
@stinga tak záleží kdy otěhotněla. jedno testování nic moc neukáže. test za 2 dny ukáže víc. je plno žen co otěhotní na konci cyklu nebo to bude biochemické nebo špatný test? nebo krev tam to bude nejjistější. nebo se těhotenství zastavilo hned na začátku. A u té krve to chce opakovaný odběr.
V pondělí je objednána ke svému gynekologovi. Když by nebyla těhotná tak aspoň zjistí proč menstruaci nedostala.
Zdravím, chtěl bych se zase zeptat na pár věcí. Omlouvám se ale už ztoho začínám být dost nervózní 🙈 přítelkyně to stále nedostala. Občas jí jakoby tahá v podbřišku a včera začala špinit ale prý jen pár kapek.
Když večer čichala k láhvi vína tak ji vonelo jako dětské vlhčené ubrousky.
Dnes teda odpoledne si dělala test a negativní. Ke gynekologovi jde zítra.
Muže to tedy být těhotenství nebo něco jiného? Díky moc