Ja se cítíte (6-8tt)

6
20.3.26 17:00

Ja se cítíte? :) začátky těhotenství

Ahoj holky, jsem 6+4tt. Tento týden jsem byla na první prohlídce - vše vypadá v pořádku a už dokonce bylo vidět srdíčko. Zajímá mě, jaké máte příznaky a jak se celkově máte vy? Ja jsem poslední týden, jak mrtvola. Byla jsem tedy i nemocná, ale pořád mě bolí záda, jsem hodně unavená a celý den mám obrovsky neutišující hlad, ze kterého je mi nevolno. Jak to máte vy? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.3.26 17:40

Ahoj, to je strašně individuální. Já jsem tedy už trošku dál. Ale v 6+4tt mě bolela jen prsa a trochu břicho jako při menstruaci. Pamatuji si to naprosto přesně protože v 6+1tt jsem byla na kontrole a ještě nebylo srdce. Tak jsem celý týden do další kontroly probrečela a prsa byla to jediné, co mi dávalo trochu naději, protože jeden špatný konec už mám za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.3.26 09:15

Ahoj,
omlouvám se, že ruším. Chtěla bych se zeptat, jak jste to měly vy a co vám pomáhalo. Jsem na konci 8. týdne těhotenství a cítím se hodně slabě a unaveně. Do toho mi není úplně dobře.

Probíhá to tak, že mám hlad a potřebuju se najíst, ale jakmile se najím, hned mi začne být těžko a bolí mě žaludek – dokonce i po suchém rohlíku.

Můžu poprosit o rady nebo vaše zkušenosti?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
29.3.26 21:55
@ena32 píše: Více

Jsem na konci devátého a je to podobné. Mam hlad, pak mi je těžko a tak pořád dokola :) Je jedno co sním nebo v jakém množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.3.26 22:03

@ena32 mam to podobne. Porad pokračuje obrovsky hlad, na ktery nezabere žádné jídlo. Zároveň je mi po jídle ale těžko a tělo ho neumí pořádně strávit. Těžko se to popisuje 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí