Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 6+4tt. Tento týden jsem byla na první prohlídce - vše vypadá v pořádku a už dokonce bylo vidět srdíčko. Zajímá mě, jaké máte příznaky a jak se celkově máte vy? Ja jsem poslední týden, jak mrtvola. Byla jsem tedy i nemocná, ale pořád mě bolí záda, jsem hodně unavená a celý den mám obrovsky neutišující hlad, ze kterého je mi nevolno. Jak to máte vy? 😊
Ahoj, to je strašně individuální. Já jsem tedy už trošku dál. Ale v 6+4tt mě bolela jen prsa a trochu břicho jako při menstruaci. Pamatuji si to naprosto přesně protože v 6+1tt jsem byla na kontrole a ještě nebylo srdce. Tak jsem celý týden do další kontroly probrečela a prsa byla to jediné, co mi dávalo trochu naději, protože jeden špatný konec už mám za sebou.
Ahoj,
omlouvám se, že ruším. Chtěla bych se zeptat, jak jste to měly vy a co vám pomáhalo. Jsem na konci 8. týdne těhotenství a cítím se hodně slabě a unaveně. Do toho mi není úplně dobře.
Probíhá to tak, že mám hlad a potřebuju se najíst, ale jakmile se najím, hned mi začne být těžko a bolí mě žaludek – dokonce i po suchém rohlíku.
Můžu poprosit o rady nebo vaše zkušenosti?
Děkuji.
@ena32 píše: Více
Jsem na konci devátého a je to podobné. Mam hlad, pak mi je těžko a tak pořád dokola
Je jedno co sním nebo v jakém množství.
@ena32 mam to podobne. Porad pokračuje obrovsky hlad, na ktery nezabere žádné jídlo. Zároveň je mi po jídle ale těžko a tělo ho neumí pořádně strávit. Těžko se to popisuje 😄