Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte doma sedačku, která nemá klasický látkový potah, ale moderní materiál, který vypadá trošku jako semiš? Neznám přesně ten název, ale třeba mě někdo pochopí.
Jak a čím ji čistíte? Nemyslím fleky, ale celou.
cus cancer
…cistim to sprejem co je urcen na stejny povrch bot
myslim ze z deichmana je to koupeny…mam na semis i na umelou kuzi…a dobry.
Taky bych potrebovala neco ucinnyho
Zatim jsem vzdy drhla Realem a docela to i pomohlo,ale cmaranice fixama moc nepustila ![]()
Já sedačku drhnu pěnou na koberce (Tep, Vanish, …). Ředím mnohem míň, než je v návodu.
no já právě propisku vlhkou hadrou umyju, ale takovou tu celkovou špínu z toho nedostanu
zkoušela jsem vanish na koberce a calouneni,jak se má udělat ta pěna, ale teda bez výsledku
my jsme si ji nechali vyčistit firmou která to vzala tepovačem co je na koberce, stálo to 400,– a jsem maximálně spokojená. Sedačku máme 3mistnou rohovou ze světlého semiše a po čištění byla jak nová. Ted po půlroce od čištění už zase chytám touhy jim zavolat aby přijeli čistit
Používám Q-power na fleky i na celou a jsem max spokojená a začala jsem s ním prát i kočárek.
to čištění firmou vypadá skvěle a možná to bude lepší,než kupovat drahé čističe bez výsledku
jen najít nějakou v Olomouci
ten čistič Q-power se dá koupit kde?
cancerka píše:
to čištění firmou vypadá skvěle a možná to bude lepší,než kupovat drahé čističe bez výsledkujen najít nějakou v Olomouciten čistič Q-power se dá koupit kde?
Má ho tu drogerie Teta ale i jiné drogerie. ![]()
ok, omrknut to díky
ahoooj Mikit- zkus mi sem prosím hodit odkaz na ten sprej ať vím na co koukat. Ale to musí být mega pixle, jestli to vystačí na celý gauč ne? ![]()
cancerka píše:
to čištění firmou vypadá skvěle a možná to bude lepší,než kupovat drahé čističe bez výsledkujen najít nějakou v Olomouci
určitě nějakou najdeš, obvykle i ten přístroj půjčují domů, je to něco jako vysavač. Taky běžně používám pěnu na čalounění na takový to denní znečištění ale toto ze sedačky vytáhlo i prach apod, bys nevěřila jak špinavá voda z toho tekla ![]()
to je ono? http://www.vycistit.kvalitne.cz/
a pokud si to půjčím domů a udělám sama, je to snadné? a dá se to stihnout za 24 hod.?
podle toho obrázku je to ten samý přístroj jako měli u nás. Já jsem to sama nezkoušela ale myslím že to nebude těžší jak vysávat, jen z toho tyská voda kterou proženeš sedačkou a hned ji vysaješ ven. U nás měli sedačku za hodinu hotovou, dýl to netrvalo. To schnutí je trošku problém, ta naše schla do druhého dne, je dobré si to naplnánovat kdyz máte přes den nějaký program aby jste třeba pak nebyli doma. Ted když se už topí tak to možná bude schnout rychleji ![]()
Určitě běhen jednoho dne stihneš sedačku vyčistit. Kamarádka si stroj vždycky půjčovala s rodiči a ještě sestrou (bydlí ve stejném městě). ![]()