Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky ![]()
potřebuju poradit, třeba někdo doma využíváte.
Ráda bych koupila domů nějaký osvěžovač vzduchu, teď mají tento Brise v Tetě pro členy jen za 120Kč, což je bomba!
No a o co mi jde… na mimibazaru jsem kdysi od nějaké maminky našla skvělý nápad, že právě do osvěžovačů od brise jdou místo originálních náhradních náplní Brise, které stojí 120Kč použít obyčejné náplně z DM za 20,– V obchodě jsem se dívala, ty nápně z DM mají 15ml, ale náplně do tohoto osvěžovače od Brise mají 18ml
tak nevím
nechci teď moc před zimou a vánocemi utrácet za blbosti.
a jak vypadá ta náplň?je asi jedno,že má míň objem,ale hlavně aby byla stejně veliká ta „bombička“ ne?
já takhle vyčůrávám s náplní do auta-odšroubuju vršek tý skleničky a přeliju tam nějakou jinou co koupíme a nemusí to být přímo Brise,ale nevím jak vypadá tahle náplň to asi na přelití nebude co??
![]()
a to samý dělám i s těma Brise do elektriky
![]()
rohlice píše:
a jak vypadá ta náplň?je asi jedno,že má míň objem,ale hlavně aby byla stejně veliká ta „bombička“ ne?já takhle vyčůrávám s náplní do auta-odšroubuju vršek tý skleničky a přeliju tam nějakou jinou co koupíme a nemusí to být přímo Brise,ale nevím jak vypadá tahle náplň to asi na přelití nebude co??
![]()
a to samý dělám i s těma Brise do elektriky![]()
tu DM jsem koupila a vršek vypadá úplně stejně.
Supr typ i do toho auta
díky
a odkud používáš ty jiné vůněčky, jestli se můžu zeptat, ta maminka tam doporučovala „vůni čersvě vyprané prádlo“ z dm, okaz jsem bohužel ztratila
tak jí tam zkus lupnout buď to bude fachčit nebo ne ne? ![]()
třeba-
http://pemi.cz/…l-12404.html
nebo cokoliv tekutýho tam naleju,skoro všechno je lacinější než ty jejich náplně ![]()
Laskecka píše:
Kurna holky to jsou fígle, to musím taky zkusit
Si piš ![]()
rohlice píše:
tak jí tam zkus lupnout buď to bude fachčit nebo ne ne?
třeba-
http://pemi.cz/…l-12404.htmlnebo cokoliv tekutýho tam naleju,skoro všechno je lacinější než ty jejich náplně
teda, začínám přemýšlet taky o tý zásuvce, chtěla bych hlavně něco příjemného, ať to u nás nesmrdí jak v bord…
rohlice
a není problém to odšroubovat a dolít, nejde to nějak ztuha?
hele ještě mám doma jednu věc,nevím jestli se mi podaří najít odkaz tak to zkusim popsat ![]()
je to nádoba na zhruba 3l tušim do tý naleješ po rysku vodu,do tý kápneš buď vonnej olejíček nebo nějakou náplň,trošku parfému,cokoliv tekutýho,přiklopíš víkem,v kterým je motůrek s ventilátorem,z kterýho jde dovnitř do nádoby malinká ozubená hřídel,která,když to zapojíš do elektriky tak roztočí vodu do víru a tím ventilátorem ti jde voňavej vzduch ven
vodu měním tak jednou za 4 dny
nedělá to bordel tak nějak jak když máš puštěnej větrák a tuším,že to stálo kolem 300,– ![]()
no loni to ode nás k Vánocům dostala mamka,tchyně a babičky a všichni jsme spokojený
Sindyna píše:
rohlice
co myslíš?
rohlice píše:
hele ještě mám doma jednu věc,nevím jestli se mi podaří najít odkaz tak to zkusim popsat
je to nádoba na zhruba 3l tušim do tý naleješ po rysku vodu,do tý kápneš buď vonnej olejíček nebo nějakou náplň,trošku parfému,cokoliv tekutýho,přiklopíš víkem,v kterým je motůrek s ventilátorem,z kterýho jde dovnitř do nádoby malinká ozubená hřídel,která,když to zapojíš do elektriky tak roztočí vodu do víru a tím ventilátorem ti jde voňavej vzduch venvodu měním tak jednou za 4 dny
nedělá to bordel tak nějak jak když máš puštěnej větrák a tuším,že to stálo kolem 300,–
no loni to ode nás k Vánocům dostala mamka,tchyně a babičky a všichni jsme spokojený
to zní supr a navíc s tím olejíčkem si můžu být jistá, že nečucháme nic chemickýho
ale vůbec nevím co máš namyli ani si to nedokážu představit, ale jako dárek k vánocům by to bylo fajn ![]()
rohlice píše:Sindyna píše:co myslíš?
rohlice
no ten vršek… kdo by pak kupoval ty náhradní náplně, když to jde tak lehce dolít.
Sindyna píše:rohlice píše:no ten vršek… kdo by pak kupoval ty náhradní náplně, když to jde tak lehce dolít.Sindyna píše:co myslíš?
rohlice
rohlice píše:Sindyna píše:rohlice píše:no ten vršek… kdo by pak kupoval ty náhradní náplně, když to jde tak lehce dolít.Sindyna píše:co myslíš?
rohlice
a není problém to odšroubovat a dolít, nejde to nějak ztuha?lidi jako ty nebo já,dokud nás to nenapadlo
ne hele je spousta lidí co to neřeší,já to taky neřešila dokud mě nebylo pak líto peněz za to,takl jsem to prubla a hele ono to jde
mě to šlo vždycky lehko teda
tak supr, vyzkouším tvůj typ
stejně akce byla do dneška