Brise sence and spray - náhradní náplň z DM?

235
21.10.11 17:53

Brise sence and spray - náhradní náplň z DM?

Ahojky :mavam:
potřebuju poradit, třeba někdo doma využíváte.
Ráda bych koupila domů nějaký osvěžovač vzduchu, teď mají tento Brise v Tetě pro členy jen za 120Kč, což je bomba!
No a o co mi jde… na mimibazaru jsem kdysi od nějaké maminky našla skvělý nápad, že právě do osvěžovačů od brise jdou místo originálních náhradních náplní Brise, které stojí 120Kč použít obyčejné náplně z DM za 20,– V obchodě jsem se dívala, ty nápně z DM mají 15ml, ale náplně do tohoto osvěžovače od Brise mají 18ml :roll: tak nevím :nevim: nechci teď moc před zimou a vánocemi utrácet za blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
21.10.11 17:58

a jak vypadá ta náplň?je asi jedno,že má míň objem,ale hlavně aby byla stejně veliká ta „bombička“ ne? :think: já takhle vyčůrávám s náplní do auta-odšroubuju vršek tý skleničky a přeliju tam nějakou jinou co koupíme a nemusí to být přímo Brise,ale nevím jak vypadá tahle náplň to asi na přelití nebude co?? :think: :oops:
a to samý dělám i s těma Brise do elektriky :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.10.11 18:06
rohlice píše:
a jak vypadá ta náplň?je asi jedno,že má míň objem,ale hlavně aby byla stejně veliká ta „bombička“ ne? :think: já takhle vyčůrávám s náplní do auta-odšroubuju vršek tý skleničky a přeliju tam nějakou jinou co koupíme a nemusí to být přímo Brise,ale nevím jak vypadá tahle náplň to asi na přelití nebude co?? :think: :oops:
a to samý dělám i s těma Brise do elektriky :oops: :lol:

tu DM jsem koupila a vršek vypadá úplně stejně.
Supr typ i do toho auta :potlesk: díky :palec: a odkud používáš ty jiné vůněčky, jestli se můžu zeptat, ta maminka tam doporučovala „vůni čersvě vyprané prádlo“ z dm, okaz jsem bohužel ztratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.10.11 18:11

tak jí tam zkus lupnout buď to bude fachčit nebo ne ne? :think:
třeba-
 http://pemi.cz/…l-12404.html

nebo cokoliv tekutýho tam naleju,skoro všechno je lacinější než ty jejich náplně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.10.11 18:29

Kurna holky to jsou fígle, to musím taky zkusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.10.11 19:01
Laskecka píše:
Kurna holky to jsou fígle, to musím taky zkusit :)

Si piš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.10.11 19:02
rohlice píše:
tak jí tam zkus lupnout buď to bude fachčit nebo ne ne? :think:
třeba-
http://pemi.cz/…l-12404.htmlnebo cokoliv tekutýho tam naleju,skoro všechno je lacinější než ty jejich náplně :palec:

teda, začínám přemýšlet taky o tý zásuvce, chtěla bych hlavně něco příjemného, ať to u nás nesmrdí jak v bord…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.10.11 19:09

rohlice
a není problém to odšroubovat a dolít, nejde to nějak ztuha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.10.11 19:17

hele ještě mám doma jednu věc,nevím jestli se mi podaří najít odkaz tak to zkusim popsat :palec:
je to nádoba na zhruba 3l tušim do tý naleješ po rysku vodu,do tý kápneš buď vonnej olejíček nebo nějakou náplň,trošku parfému,cokoliv tekutýho,přiklopíš víkem,v kterým je motůrek s ventilátorem,z kterýho jde dovnitř do nádoby malinká ozubená hřídel,která,když to zapojíš do elektriky tak roztočí vodu do víru a tím ventilátorem ti jde voňavej vzduch ven :palec: vodu měním tak jednou za 4 dny :think: nedělá to bordel tak nějak jak když máš puštěnej větrák a tuším,že to stálo kolem 300,– :palec:
no loni to ode nás k Vánocům dostala mamka,tchyně a babičky a všichni jsme spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.10.11 19:18
Sindyna píše:
rohlice
a není problém to odšroubovat a dolít, nejde to nějak ztuha?

co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.10.11 20:32
rohlice píše:
hele ještě mám doma jednu věc,nevím jestli se mi podaří najít odkaz tak to zkusim popsat :palec:
je to nádoba na zhruba 3l tušim do tý naleješ po rysku vodu,do tý kápneš buď vonnej olejíček nebo nějakou náplň,trošku parfému,cokoliv tekutýho,přiklopíš víkem,v kterým je motůrek s ventilátorem,z kterýho jde dovnitř do nádoby malinká ozubená hřídel,která,když to zapojíš do elektriky tak roztočí vodu do víru a tím ventilátorem ti jde voňavej vzduch ven :palec: vodu měním tak jednou za 4 dny :think: nedělá to bordel tak nějak jak když máš puštěnej větrák a tuším,že to stálo kolem 300,– :palec:
no loni to ode nás k Vánocům dostala mamka,tchyně a babičky a všichni jsme spokojený

to zní supr a navíc s tím olejíčkem si můžu být jistá, že nečucháme nic chemickýho :think: ale vůbec nevím co máš namyli ani si to nedokážu představit, ale jako dárek k vánocům by to bylo fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.10.11 20:32
rohlice píše:
Sindyna píše:
rohlice
co myslíš?

no ten vršek… kdo by pak kupoval ty náhradní náplně, když to jde tak lehce dolít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.10.11 22:07
Sindyna píše:
rohlice píše:
Sindyna píše:
rohlice
co myslíš?
no ten vršek… kdo by pak kupoval ty náhradní náplně, když to jde tak lehce dolít.
:lol: lidi jako ty nebo já,dokud nás to nenapadlo :palec:
ne hele je spousta lidí co to neřeší,já to taky neřešila dokud mě nebylo pak líto peněz za to,takl jsem to prubla a hele ono to jde :palec:
mě to šlo vždycky lehko teda :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
22.10.11 16:21
rohlice píše:
Sindyna píše:
rohlice píše:
Sindyna píše:
rohlice
co myslíš?
no ten vršek… kdo by pak kupoval ty náhradní náplně, když to jde tak lehce dolít.
:lol: lidi jako ty nebo já,dokud nás to nenapadlo :palec:
ne hele je spousta lidí co to neřeší,já to taky neřešila dokud mě nebylo pak líto peněz za to,takl jsem to prubla a hele ono to jde :palec:
mě to šlo vždycky lehko teda :think:

tak supr, vyzkouším tvůj typ :palec: stejně akce byla do dneška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný