Jak a kam s pečivem, aby to vypadalo úhledně

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
821
1.11.25 19:35

@ka2ka máš pravdu…promiň přehlédla jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
1.11.25 19:42

Máme v troubě normálně bez sáčku, chleba vydrží pár dní měkký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
1.11.25 19:52
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Ty jo, jaký to chleba kupuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
1.11.25 20:32

Chlebnik, mame krasny zatvaraci a este sa na neho daju polozit dalsie veci, takze na nom mavaju deti nachystane dozi a flase na pitie do skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
1.11.25 20:51

V bytě jsme měli chlebník na lince, v domě mám pečivo v šuplíku na ostrůvku a je to k nezaplacení. Nikde to nestraší, je to po ruce a vejde se tam hodně. Za mě úplná topka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
2.11.25 07:26
@lucad77 píše: Více

Různý, často celozrnný, z malé pekárny, kde pracují tradičně (dlouhé kynutí, žádné hotové směsi).
Ale i jiný chleba tam vydrží aspoň 3 dny. Ten tradiční déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8891
2.11.25 07:41

Do trouby bych pečivo dávat nemohla. To je tak nepřirozené místo, že bych zapomínala, že tam je a zaručeně tam pečivo usušila/upekla.
My tam nenecháváme ani plechy. Na to je šuplík. Obyčejné, tradiční programy se předehřejí před použitím. Pak teprve do rozehřáté dávám plech a otevřu dveře trouby. Takže bych si všimla, že je tam pečivo, až bych otevřela horkou troubu. U programu na 6.smysl, u nich bych si stihla všimnout včas, že musím vytáhnout pečivo. Protože ty jedou hned bez předehřátí a dává se náplň trouby bez rozehřátí.
Ale pokaždé se používá jiný program. To by bylo pečiva na vyhození u nás, protože bych ho tam usušila horkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.11.25 13:45

Doma jsme měli v kuchyni takovou špajzovou vysokou skříňku. Mamka tam měla zadělávací mísu a do ní dávala pečivo. Když jí potřebovala, pečivo vyndala a potom se tam zase dalo. A pečivo nikde neprekáželo a nebylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
2.11.25 14:13
@Jiřina a píše: Více

To už se tam nevejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.11.25 14:15

@Atisia tak do té trouby…není to špatný nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
2.11.25 14:16
@Jiřina a píše: Více

To se přiznám, že je tak Netipický, že by jsme na to prostě zapomínali. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.11.25 17:50

@Atisia a co do skříňky horní koupit nástavec s poličkou pod skříňku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
2.11.25 18:50

@Atisia
No já bych v tom žádnou vědu nehledala. Udělala bych pořádnou reorganizaci spížové skříňky, vyřadila věci, které tam být nemusí, případně srovnat pořádně a pořídila bych menší chlebník a schovala tam. Existuje tolik úložných vychytávek a boxů na uskladnění potravin, že není problém udělat trochu místa ve skříní pro box s pečivem :nevim:
Máme to tak doma a je to za mě nejlepší řešení, chleba schovaný, žádné pytlíky a koše na stole, linka působí uklizeněji a je logicky i větší, jak na práci, tak i na pohled. Vždy víme, kde co ve skříňkách hledat, protože má vše své místo.

Když se člověk trochu zamyslí nad uložením věcí, najednou zjistí, že místa je víc, než se zdálo. Není problém si zvyknout chodit pro pečivo o pár kroků dál, všechno jde, když se chce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný