Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nějak pořád bojuju s obyčejným léčivem. Nemám ho pořádně kam umístit.
Máme malou linku a další věc už by se tam nevešla. Špaizova skříň je taky plná a ne příliš hluboká. Takže máme koupené pečivo na jídelním stole v košíku. No a mě se tam nelíbí. Ruší mě plný koš a igelitové pytlíky nebo papírové sáčky. Vůbec to není úhledné. Pořád to vypadá rozhrabaně a naházeňe.
Kam s tím? Co s tím?
Napadlo mě pořídit obyčejný chlebnik nebo dózy na chleba. Mám ale pocit, že by to zabralo moc z našeho úzkého stolu. ![]()
Třeba využívá někdo něco, co n
mě nenapadlo.
Dáváme ho do uzké potravinové skříně, máme v ní šuplíky, ale máme i velkou spíž u kuchyně
Tak si kup nějaký hezký chlebník/box/košík. Nějaký prostor najdi. Třeba na parapetu, jestli máš v kuchyni okno. Na tvém místě bych teda přeskládala spíž, aby tam prostor na ten chlebník byl. Na stole bych to trvale vystavené nesnesla a tím spíš rozházené.
Kdysi v Pepcu nebo Sconto jsem koupila proutěný otvírací košík (jak je na fotce ten tmavší). Ten by byl hezké úložiště pro pečivo.
Toto jsou fotky na Temu. Na ten způsob bych hledala. Otvírací proutěný košík. Který se ti bude domů hodit. Je víc barev.
Příspěvek upraven 01.11.25 v 16:46
@Kelsey1 píše: Více
U té spíže mám pocit, že by to dělalo neplechu. Místo ní jsme před lety měli lednici a chlap si to i po letech plete. Tak se obávám, že by bylo ve skříni víc než ted.
![]()
Možná mě napadlo místo. Teď jak nad tím uvažuju.
@Atisia Napadá mě…nemáš dolní jednodveřovou skříňku, kam by se do horní časti daly po bocích „drážky“ a do nich deska, co se bude vysouvat a vznikne takový vnitřní šuplík? ![]()
Připevnit chlebnik pod horni skříňku na stěnu nebo na dno tě skříňky.
@Atisia píše: Více
Není ten prostor blbě řešený? My máme kuchyni 9,2 m², máme tam dvoje dveře a okno a musela jsem velmi dlouho spekulovat o umístění všech věcí, ale máme tam stůl a dvě židle, třetí skládací, lednici, pracovní plochu dostatečnou, špajz je prostě v zásuvkách pod linkou se sníženou hloubkou a musí vzhledem k velikosti stačit a i při menším hromadění zásob je to ok. Nebo je to spíš nějaký kout nebo nějaká nudle? My máme místnost zhruba 3×3 metry.
Mám menší uzavíratelný kovový chlebník v horní skříňce, na spod.
A co koupit takový stojánek na linku vypadá jako polička můžeš dát pod i na věci
@Jiřina a no něco takového jsem navrhovala, ale prý se to nevejde