Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, já mám chvojí na okně, v truhlíku po letních odkvetlých kytkách… vykukuje za oknem a je to hezké. Fotku přikládám, fotila jsem tedy nový přírůstek, orchidejku… ale chvojí je vidět také.
Rodiče mají kameninový svícen / misku - nalejí do ní trochu vody, zasunou větvičky + ještě je tam úchyt na 4 svíčky. Viděla jsem to v nákupním centru v keramice, stál asi 300-400,– a vypadá super - navíc každý rok nemusíš kupovat adventní svícen a ještě větvičky vydrží, protože je v něm ta voda.
Tak jsem našla i ten svícen, tedy podobný… naši mají hezčí, propracovanější… ale systém je stejný - kolem miska na vodu a větvičky, nahoře svíčky.
Ahoj, znovu otvírám tohle téma. Kam dáváte větvičky, když na ně chcete věšet perníčky? Díky za inspirace:-))
Ahoj, také dávám větvičky do vázy,nebo do mísy, do které vkládám namočenou aranžovací hmotu. Větvičky mi potom lépe drží ve směru kterým je potřebuji mít. Průběžně je potom potřeba vodu dolévat.
Ahoj, tak já mám chvojí na zahradě takže to neřeším kde ho sehnat. Jinak mám nazdobeno takto ![]()
Ahoj, nemáte nějaké dobré nápady jak a do čeho naaranžovat chvojí do bytu? Kdybyste měli fotku, bylo by to super. Díky