Jak aranžujete chvojí a do čeho?

veselabaculka
14.12.10 09:51

Jak aranžujete chvojí a do čeho?

Ahoj, nemáte nějaké dobré nápady jak a do čeho naaranžovat chvojí do bytu? Kdybyste měli fotku, bylo by to super. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xxZuzana
14.12.10 11:49

Ahoj, já mám chvojí na okně, v truhlíku po letních odkvetlých kytkách… vykukuje za oknem a je to hezké. Fotku přikládám, fotila jsem tedy nový přírůstek, orchidejku… ale chvojí je vidět také.

Rodiče mají kameninový svícen / misku - nalejí do ní trochu vody, zasunou větvičky + ještě je tam úchyt na 4 svíčky. Viděla jsem to v nákupním centru v keramice, stál asi 300-400,– a vypadá super - navíc každý rok nemusíš kupovat adventní svícen a ještě větvičky vydrží, protože je v něm ta voda.

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
14.12.10 11:53

Tak jsem našla i ten svícen, tedy podobný… naši mají hezčí, propracovanější… ale systém je stejný - kolem miska na vodu a větvičky, nahoře svíčky.

• Citovat
  • Upravit
veselabaculka
4.12.11 17:14

Ahoj, znovu otvírám tohle téma. Kam dáváte větvičky, když na ně chcete věšet perníčky? Díky za inspirace:-))

• Citovat
  • Upravit
916
4.12.11 17:21

Ahoj, také dávám větvičky do vázy,nebo do mísy, do které vkládám namočenou aranžovací hmotu. Větvičky mi potom lépe drží ve směru kterým je potřebuji mít. Průběžně je potom potřeba vodu dolévat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
4.12.11 17:24

Ahoj, tak já mám chvojí na zahradě takže to neřeším kde ho sehnat. Jinak mám nazdobeno takto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný