Bílá poleva na perníčky

4051
12.12.10 19:19

Bila poleva na pernicky

Ahoj holky.

Mam dotaz. Letos poprve chci udelat pernicky s takovou tou standartni bilou polevou. Date mi sem prosim navod jak se dela? A hlavne to se pece na tech pernickach nebo se to zdobi az na upecene?

Moc dekuji. J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
12.12.10 19:21

http://www.pernicky.wbs.cz/…ernicku.html
treba tady…je toho plnej net…perniky se pecou zvlast…poleva se dava az sou studeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.12.10 19:22

já dávám jen citronovou štávu a cukr moučku poř.nějaký to potravinářský barvivo ,když to chci mít barevný .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.10 19:25

Moc vam dekuji. Ja potrebovala rychlou akci, protoze pernicky akorat strkam do trouby a lekla jsem ze bych mela s polevou … Diky diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.12.10 19:30

Ahoj. Zdobit by se mělo pak s nějakým odstupem, jinak to zdobení hůř na těch perníčkách drží.

Já dávám bílek, moučkový cukr (kupuju Elán do života v Albertu a už neprosívám) a kapku citronové štávy (z umělohmotné lahvičky). Cukru podle velikosti bílku. Ani moc dlouho nešlehám a poleva je nádherná. Letos jsem nabyla přesvědčení, že největší část úspěchu je právě v tom cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.12.10 19:36

já dělala takové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.10 20:00

Dekuji

Klorane - jsou krasne, takove nezvladnu :( nemam trpelivost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
13.12.10 07:28
j.pampeliska píše:
DekujiKlorane - jsou krasne, takove nezvladnu :( nemam trpelivost :zed:

ale určitě zvládneš,chce to spíš na to mít klid a čas…celý plech perníčku jsem zdobila asi hodinu,když dítko spalo…takže pěkně hezky v klidu…chce to trochu fantazie…neboj,určitě ti to půjdo,tyhle jsou moje první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
13.12.10 07:29

a ještě jsem dělala poprvé tuhle chaloupku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
15.12.10 15:33

Prosim Vas jak dlouho vam to schne? Ja to zdobila vcera odpoledne a jeste porad to lepi :( ja myslela ze to ma byt tvrde, ze to muzu dat do krabice na sebe a to ted nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný