Formičky na včelí úl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2839
8.12.10 20:26

Formičky na včelí úl

Ahoj, holky!
Můžete mi prosím poradit, kde v Praze seženu otevírací formičky na včelí úliky?
Děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13256
8.12.10 20:28

Já je viděla v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
8.12.10 20:43

My je koupili v Kauflandu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
8.12.10 20:59

Jestli máte někde poblíž prodejnu Tescomy tak kup ty jejich formičky - jsou úžasné a vymakané :potlesk: :palec:
Je tam i hrot, který ti udělá prostor pro nádivku a to u těch obyč není!!!
Taky mám ty obyčejné z Kauflandu - jsou tam 3 velikosti a stály cca 30,– Kč a teď jsem si objednala ty z Tescomy :wink:

http://www.e-tescoma.cz/…delicia.html

• Citovat
  • Upravit
27247
8.12.10 21:39

Já je předloni kupovala v kauflandu, myslím že jsem je viděla i v tescu a intersparu a nebo nějaký klasický domácí potřeby. Nicméně já nejsem z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.12.10 21:56

Já kupovala tu sadu v Tescomě,v prodejně mezi Pražského Povstání a Vyšehradem.
Jinak velká Tescoma je v Jindřišské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.12.10 22:29

Videla jsem je na Vanocnich trzich u Edenu, pani mela dva druhy. Urcite budou i na jinych van. trzich :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.12.10 22:35
VERONIKA píše:
Jestli máte někde poblíž prodejnu Tescomy tak kup ty jejich formičky - jsou úžasné a vymakané :potlesk: :palec:
Je tam i hrot, který ti udělá prostor pro nádivku a to u těch obyč není!!!
Taky mám ty obyčejné z Kauflandu - jsou tam 3 velikosti a stály cca 30,– Kč a teď jsem si objednala ty z Tescomy :wink:http://www.e-tescoma.cz/…delicia.html

No jo, ale na těch obyčejných sedí z venku úlku i včelička. Jsou hezčí, ale je fakt, že ten hrot z tescomy je šikovnej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
8.12.10 22:39

já mám Tescoma z Tesca Zličín :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.12.10 06:35

ja jen varuju, koupila jsem sadu dvou, jedna je moc mala a druha je moc velka. idelani by byla sada nekolika, kde by vsechny byly stejne a mely dobrou velikost akorat na kupovanej piskot. protoze pri delani jich potrebujes vic, kdyz nechces porad tu jednu umejvat a susit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.12.10 07:49

Já mám sadu tří - otvíratelných a koupila jsem je taky na vánočních trzích - tady u nás na Hajích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
9.12.10 08:41
Pudloslava píše:
ja jen varuju, koupila jsem sadu dvou, jedna je moc mala a druha je moc velka. idelani by byla sada nekolika, kde by vsechny byly stejne a mely dobrou velikost akorat na kupovanej piskot. protoze pri delani jich potrebujes vic, kdyz nechces porad tu jednu umejvat a susit.

My máme tři velikosti. Mám takový pocit, že včelička je jenom na tom největší, který bohužel nepasuje na piškot, takže stejně dělám hnzdo bez včelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
9.12.10 09:16

Já mám taky sadu dvou a to menší je +- na ten piškot. Koupila jsem v domácích potřebách na Jugoslávkých partyzánů, ale viděla jsem je i v Prodoku - prodejna je kousek od Letenského náměstí :-)

• Citovat
  • Upravit
2839
9.12.10 19:54

Holky, moc děkuji! :kytka:
Včera jsem se dívala v Kauflandu, ale nenašla jsem :nevim:
Zkusím Tescomu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
10.12.10 22:17
michellle píše:
Holky, moc děkuji! :kytka:
Včera jsem se dívala v Kauflandu, ale nenašla jsem :nevim:
Zkusím Tescomu :palec:

Tescomu zkusit můžeš, ale na tu na Jindřišský zapomeň. Dneska už je neměli, jen v sadě se stojánkem za cca 230 korun. Stejný to prý bylo i v Bílý labuti a v Kotvě (říkala paní). Prostě vyprodáno a do Vánoc už nebudou, protože na skladě už je taky nemají. Prý jich udělali 270 tisíc a zaprášilo se po nich…
Možná budeš úspěšnější v nějakých menších domácích potřebách. Pokud tedy chceš přímo ty od Tescomy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný