Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte čistící prostředek, který se vám osvědčil a nehodláte ho jen tak vyměnit za jiný? Zvládne to, co jiný ne? A dáte mi tip? Nechci se řídit reklamami ani náhodným výběrem v drogerce, to věčné zkoušení už mě nebaví.
Preferuji to, co se dá pořídit v běžné prodejní síti, tedy ne podomní prodej, přímý prodej. (Prosím nenabízejte mi prostřednictvím SZ úžasný nákup za úžasné ceny.
)
já nedám dopustit na bílej cif na koupelny, ne cream, ale přímo bílej rozprašovač (ta lahev), málokde ho mají, kupuji ho v Makru nebo Jipu
Na mytí nádobí DENK MIT z dm-ka … ten zelený, ale i balzam bílý je bezkonkurenční. Vyhrál i v D-Testu nad Purem a Jarem. Kvalita/cena nejlepší.
Pak obyč ocet na partu úklidu. Kyselina citronová a jedlá soda.
Cif se savem - krásně čistí a bělí. Jmenuje se CIF Cream with bleach.
Nedám dopustit na Ringo používám na všechno- místo leštidla do myčky, vytírání, úklid koupelny, do pračky místo aviváže, mytí oken…Prodávají v kauflandu
Nedávno mě - v dobrém - doslova šokoval čistič na trouby a univerzální odmašťovač (na digestoře a mastnotu kolem sporáku) z DM - ten jejich DENKMIT. ![]()
Už jsem nedoufala, že to někdy vyčistím!
vulpes píše:
Nedávno mě - v dobrém - doslova šokoval čistič na trouby a univerzální odmašťovač (na digestoře a mastnotu kolem sporáku) z DM - ten jejich DENKMIT.
Už jsem nedoufala, že to někdy vyčistím!
Me prave na ty umyvadla.Krasne a fakt to pousti veskerou spinu.
tak za mě jedině bref odmaštovač, červená lahvička s rozprašovačem, ten používám na všechno, hlavně super vyčistí sporák, troubu, veškerou špínu, která nejde jinak odstranit nebo jen obtížně. Nastříkám, nechám minutku působit a setřu a jde to samo. Osvědčilo se mi to , když jsme se letos stěhovali a tady si na pořádek asi moc nepotrpěli,nebot kachličky u sporáku , okna, radiátory , nánosy mastnoty na kuch. lince…snad čistič nikdy neviděly.
Na koupelnu je zase dobrý ten samý přípravek ale na rez a vodní kámen, odstraní fakt i velké nánosy, které jsem tu při stěhování objevili. V akci se dá koupit okolo 50,– . Když není v akci tak většinou 79,–.
Kdyz jsem pracovala ve velkoobchode drogerie, jeden obchodni zastupce mi donesl italsky kuchynsky odmastovac. Byl uzasny!!! Bohuzel nebyl urcen pro nas trh. Takze kdyz mi dosel, nenasla jsem zadnou adekvatni nahradu. Asi pred mesicem jsem narazila na italskou prodejnu a ten cistic tam BYL. Doma jsem ho testla a byl stale skvely. Je na jakoukoliv mastnotu, splichnu a setru jako v reklame, krasne voni marseilskym mydlem, je ekologicky a stoji 89Kc. Koupila jsem pro celou rodinu a vsichni mi pisou DEKUJI DEKUJI. Na ten nedam dopustit a kdyby stal treba 2× tolik nejdu do jinyho! ![]()
Tak já to většinou střídám, ale na nádobí používám jenom Jar a na záchod gel Harpic max. Ten jedinej mi odstranil vodní kámen. Po deseti letech, co ten záchod máme, už vypadal docela zoufale, ale když jsem do něj párkrát nalila tenhle gel, tak to všechno zmizelo.
Jinak v testech dobře vycházej výrobky z Lidlu W5.
Alenka píše:
Kdyz jsem pracovala ve velkoobchode drogerie, jeden obchodni zastupce mi donesl italsky kuchynsky odmastovac. Byl uzasny!!! Bohuzel nebyl urcen pro nas trh. Takze kdyz mi dosel, nenasla jsem zadnou adekvatni nahradu. Asi pred mesicem jsem narazila na italskou prodejnu a ten cistic tam BYL. Doma jsem ho testla a byl stale skvely. Je na jakoukoliv mastnotu, splichnu a setru jako v reklame, krasne voni marseilskym mydlem, je ekologicky a stoji 89Kc. Koupila jsem pro celou rodinu a vsichni mi pisou DEKUJI DEKUJI. Na ten nedam dopustit a kdyby stal treba 2× tolik nejdu do jinyho!
Jinak samozřejmě děkuji všem, jsou to cenné rady dle zkušeností, protože v reklamě je účinné vše a těch vyhozených peněz za drogerku, co zas tak nefunguje…
Máte další tipy? Sem s nimi! ![]()
Nelisa píše:Alenka píše:
Kdyz jsem pracovala ve velkoobchode drogerie, jeden obchodni zastupce mi donesl italsky kuchynsky odmastovac. Byl uzasny!!! Bohuzel nebyl urcen pro nas trh. Takze kdyz mi dosel, nenasla jsem zadnou adekvatni nahradu. Asi pred mesicem jsem narazila na italskou prodejnu a ten cistic tam BYL. Doma jsem ho testla a byl stale skvely. Je na jakoukoliv mastnotu, splichnu a setru jako v reklame, krasne voni marseilskym mydlem, je ekologicky a stoji 89Kc. Koupila jsem pro celou rodinu a vsichni mi pisou DEKUJI DEKUJI. Na ten nedam dopustit a kdyby stal treba 2× tolik nejdu do jinyho!A jak se jmenuje? A kde se dá koupit?
Jinak samozřejmě děkuji všem, jsou to cenné rady dle zkušeností, protože v reklamě je účinné vše a těch vyhozených peněz za drogerku, co zas tak nefunguje…
Máte další tipy? Sem s nimi!
Mrknu se doma, jak se jmenuje. Jinak jsem ho koupila v Brne v Kralove poli na Mojmirove namesti. Je to italska prodejna a jiny cistic tam neni. Je v pruhlednem rozprasovaci, bila, mlecna tekutina. Tusim 750ml. Me se osvedcil na kuchynskou mastnotu na lince, na mastny prach. Troubu jsem s nim zatim necistila, ale pisou, ze je univerzalni i na cyklo apod.
Ja tu penu mam a ze by to byla takova pecka nevim nevim.. ale rada ji pouzivam na vanu.. obklady mam s bilou sparou.. a porad mam sparu do seda ale obklady jsou lesklejsi… a na vanu mi prijde super… jen jak nastrikam koupelnu tak se tam pak neda chodit a dva dny je to pak dost citit.. to mi vytyka chlap..
ale ja jsem pry magor na koupelnu..