Osvědčené čistící prostředky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
21.1.13 08:48

Ja tu penu mam a ze by to byla takova pecka nevim nevim.. ale rada ji pouzivam na vanu.. obklady mam s bilou sparou.. a porad mam sparu do seda ale obklady jsou lesklejsi… a na vanu mi prijde super… jen jak nastrikam koupelnu tak se tam pak neda chodit a dva dny je to pak dost citit.. to mi vytyka chlap..
ale ja jsem pry magor na koupelnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.1.13 09:13

Já teď kupuju obyč. Real-písek, vydrhne všechno a stojí doslova pár korun, už bych se bez něj neobešla.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.1.13 09:18

Ja jsem ted po vsech experimentech koupila Savo univerzalni gel a je fakt perfektni jak na vanu, tak na spary, tak na zachod. Krasne vycisti a vybeli vsechno. Uz budu kupovat jenom ten, driv jsem tu mela milion cisticu a kolikrat ty hodne drahe, hlavne ty urcene na WC staly za prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
21.1.13 09:34

Já kupiji na koupelny Larin a opravdu se ho nevzdám :lol: je to rozprašovač, stojí asi 35.- ale je úžasný! Krásně voní a když se nechá déle působit vyžere opravdu veškerou špínu. Když jsme tenkrát bydleli v podnájmu tak sme byli v bytě po kuřácích a to co bylo na umakartu byl hnus-nešlo to ničím vydrhnout a právě jsem na to nastříkala ten Larin, nechala chvíli působit a krásně to vše vyčistilo :palec:

• Citovat
  • Upravit
3370
21.1.13 09:43

Já v baráku vyčistim uplně všechno timhle : http://www.expresshop.eu/…-cistic-s-MR
:palec: :potlesk: :palec: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
21.1.13 09:56

@74paja Taky používám a ten rozprašovací sprej s pěnou je na nic. Použila sem na zástěnu od sprcháče a nechala působyt. Nic, vodní kámen tam byl pořád. Jinak ty jejich spreje sou fajn :palec: jen ta pěna se nepovedla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.7.17 08:54

Pouzivam na veskery uklid aj nadobi cistic NR, jen na prani mam jiny prostredek :)

• Citovat
  • Upravit
cekameemilku
11.7.17 10:53

Ahoj, já nejčastěji používám výrobky od sanytolu. A na vodní kámen nedám dopustit na čistič dovního kamene o HG sanita je asi ta značka. stačí fakt jen nastříkat chvilku nechat a pak setřít a kámen je pryč :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
8.2.21 21:58

Co používáte na koupelky? Hlavně na umyvadla, kachličky, spáry apod? Jde mi hlavně mi hlavně tady o ty světlé věci.

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
18.2.21 11:57

@Kikinka01 Čistící přípravky kupuju normálně v drogérii, ale konkrétně na světlé kachličky, spáry, vanu, umyvadlo atd používám takový speciální přípravek od faberlic-czech.cz akorát pozor nesmí to přijít na úplně všechny povrchy

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
25.2.21 16:13

@Karolinka95 Aha a koupit se to dá jenom přes ten jejich eshop?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný