Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte mate někdo zkušenosti s tímto mopem chtěla bych ho k vánocum a nevím zda je dobrý http://www.tv-products.cz/…elegant.html
Jde o to, co si od toho slibuješ. Dobře rozpustí zašlou špínu a vydezinfikuje. Ale vytíraní klasickým hadremn nebo mopem nenahradí, protože ten mácháš ve vodě, ždímáš, stíráš špínu. A na plovoucí nebo dřevěnou podlahu je vhodný jen občas, rozhodně ne na každodenní vytírání, přece jen je to mokřejší. Já ho mám na občasné použití, ale pravidelně vytírám klasickým mopem.
My jsme s ním čistili dlažbu v resturaci a docela to vždycky pustilo.Samozřejmě se muselo po tom jěšte několikrát setřít.Je pak podlaha dost mokrá.
Souhlas s holkama, já dělám s parním mopem třeba i okna, ale problém je pak mokrá podlaha nebo pokapaná zeď jak se pára sráží, ale čistí dobře ![]()
Tchýně má a nakonec si ještě koupila ten ždímací klasický mop co mám já. Protože po tom parním čističi je podlaha sice super čistá, ale mokrá a dlouho schne, takže navíc jsou pak na ní šmouhy od té vody. Nemůžu si vynachválit takový ten mop jak se ždíme rotací.
Já jsem s parním mopem spokojená,nemám tento ale jiný,ten bílý také od TV-produkts.
ahojky,koupila jsem v akci v tescu parni mop botti.kdyz umyju zeme-mame plovouci podlahy-tak mi na nich po uschnuti zustavaji fleky,jakoby od vody.vypada to hrozne,tak me napadlo jestli do te nadrzky,co je u mopu muzu nalit trochu cisticiho prostredku?abych to nepolamala..
nebo nevite nekdo,co s tim?stve me to..diky..
Já mám na mopu možnost regulace množství páry, možná pustit páry méně a bude to lepší, já nechávám to nejvíc a fleky mi to nedělá, ale mám jiný, než ty. Do toho mého se saponáty lít nesmí, že se tím zničí, takže bych nelila ano do jiného
V kýblu, kde mám vodu na máchání hadru mám trošku jaru.
dekuju.ja jsem si to myslela,ze tam asi nebudu moct nic nalit.regulaci pary nemam,takze bud se asi smirim s flekama nebo to byly vyhozene penize a budu muset koupit neco jineho na umyvani zemi..chjo.. ![]()
Betinko, zkus si dát jar do kýble, kde si mácháš ten hadr z mopu. Mě to fleky nedělá nikde a mám to na nejvyšší stupeň páry.
Poradí mi prosím někdo kde koupit náhradní hadr na parní mop BOTTI z Tesco?Předem děkuji.
@Veruš1 píše:
Já mám na mopu možnost regulace množství páry, možná pustit páry méně a bude to lepší, já nechávám to nejvíc a fleky mi to nedělá, ale mám jiný, než ty. Do toho mého se saponáty lít nesmí, že se tím zničí, takže bych nelila ano do jinéhoV kýblu, kde mám vodu na máchání hadru mám trošku jaru.
ahoj, jaký mop prosím tě máš? jaké jsou zkušenosti po letech? moc díky za odpověď.