Parní mop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1692
3.12.10 21:13

parní mop

Ahojte mate někdo zkušenosti s tímto mopem chtěla bych ho k vánocum a nevím zda je dobrý http://www.tv-products.cz/…elegant.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6414
3.12.10 21:43

Jde o to, co si od toho slibuješ. Dobře rozpustí zašlou špínu a vydezinfikuje. Ale vytíraní klasickým hadremn nebo mopem nenahradí, protože ten mácháš ve vodě, ždímáš, stíráš špínu. A na plovoucí nebo dřevěnou podlahu je vhodný jen občas, rozhodně ne na každodenní vytírání, přece jen je to mokřejší. Já ho mám na občasné použití, ale pravidelně vytírám klasickým mopem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
3.12.10 21:49

My jsme s ním čistili dlažbu v resturaci a docela to vždycky pustilo.Samozřejmě se muselo po tom jěšte několikrát setřít.Je pak podlaha dost mokrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.12.10 23:20

Souhlas s holkama, já dělám s parním mopem třeba i okna, ale problém je pak mokrá podlaha nebo pokapaná zeď jak se pára sráží, ale čistí dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
4.12.10 13:19

Tchýně má a nakonec si ještě koupila ten ždímací klasický mop co mám já. Protože po tom parním čističi je podlaha sice super čistá, ale mokrá a dlouho schne, takže navíc jsou pak na ní šmouhy od té vody. Nemůžu si vynachválit takový ten mop jak se ždíme rotací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
6.12.10 17:50

Já jsem s parním mopem spokojená,nemám tento ale jiný,ten bílý také od TV-produkts.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.2.11 15:56

parni mop

ahojky,koupila jsem v akci v tescu parni mop botti.kdyz umyju zeme-mame plovouci podlahy-tak mi na nich po uschnuti zustavaji fleky,jakoby od vody.vypada to hrozne,tak me napadlo jestli do te nadrzky,co je u mopu muzu nalit trochu cisticiho prostredku?abych to nepolamala.. :roll: nebo nevite nekdo,co s tim?stve me to..diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
28.2.11 18:23

Já mám na mopu možnost regulace množství páry, možná pustit páry méně a bude to lepší, já nechávám to nejvíc a fleky mi to nedělá, ale mám jiný, než ty. Do toho mého se saponáty lít nesmí, že se tím zničí, takže bych nelila ano do jiného :wink: V kýblu, kde mám vodu na máchání hadru mám trošku jaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.3.11 20:17

dekuju.ja jsem si to myslela,ze tam asi nebudu moct nic nalit.regulaci pary nemam,takze bud se asi smirim s flekama nebo to byly vyhozene penize a budu muset koupit neco jineho na umyvani zemi..chjo.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
1.3.11 20:33

Betinko, zkus si dát jar do kýble, kde si mácháš ten hadr z mopu. Mě to fleky nedělá nikde a mám to na nejvyšší stupeň páry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminy
11.1.12 22:03

Poradí mi prosím někdo kde koupit náhradní hadr na parní mop BOTTI z Tesco?Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2046
3.9.14 23:15
@Veruš1 píše:
Já mám na mopu možnost regulace množství páry, možná pustit páry méně a bude to lepší, já nechávám to nejvíc a fleky mi to nedělá, ale mám jiný, než ty. Do toho mého se saponáty lít nesmí, že se tím zničí, takže bych nelila ano do jiného :wink: V kýblu, kde mám vodu na máchání hadru mám trošku jaru.

ahoj, jaký mop prosím tě máš? jaké jsou zkušenosti po letech? moc díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný