Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Včera jsem chtěla dát sim kartu do telefonu,ale pořád to píše vložte sim kartu.Tak jsem ji zkusila dát do dalších třech telefonu a pokaždé to samé.Takže je asi poškozená .Na pohled na ní nic není .Mela jsem ji položenou u mikrovlnné trouby ,asi tak tři dny .Ale to by asi nemelo mět vliv.Je to sim od o2 ,paušál.Nevíte prosím někdo jak postupovat?Ráda bych aby nám zůstalo stejné číslo.Děkuji
pošlou Ti novou SIM kartu i se stejným číslem. Segra si jí vyprala v pračce a bylo to o.k., jen myslím, že za to něco platila, ale zase to byla její chyba. tak nevím. Na infolince ti poradí.
jj, vystaví ti novou se stejným číslem. Nevím jak je to přesně u O2, ale zkus si zajít na pobočku, nebo tam zavolat. A možná že za ni ani nebudeš platit, když přestala fungovat sama od sebe ? Uvidíš ![]()
dojdes si na nejblizi pobocku a rekni jim to behem 5 minut ti vystavi novou a se stejnym cislem ja jsem u nich nic neplatila,myslim ze se plati pouze pri ztrate tel a to je 400kc:-)pekny den
Dobrý den, jakou SIM kartu a jaký tarif použít do Alarmu na SMS? Děkuji. Přednosta
Dobrý den, včera v noci mi někdo ukradl telefon, a já si tak půl hodiny potom zavolala do T-mobile a zablokovala sim. Dneska ráno jsem si šla do kamenného obchodu pro novou sim, mám stejné číslo a bylo mi řečeno, že karta z ukradeného telefonu bude zablokována a tahle mi bude normálně fungovat. Jenže když si chci někam zavolat (koupila jsem i nový telefon) tak mi to píše jen mobilní síť je nedostupná
Nemá někdo podobnou zkušenost?