Sim karta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1332
2.12.10 10:34

sim karta

Včera jsem chtěla dát sim kartu do telefonu,ale pořád to píše vložte sim kartu.Tak jsem ji zkusila dát do dalších třech telefonu a pokaždé to samé.Takže je asi poškozená .Na pohled na ní nic není .Mela jsem ji položenou u mikrovlnné trouby ,asi tak tři dny .Ale to by asi nemelo mět vliv.Je to sim od o2 ,paušál.Nevíte prosím někdo jak postupovat?Ráda bych aby nám zůstalo stejné číslo.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2613
2.12.10 10:47

pošlou Ti novou SIM kartu i se stejným číslem. Segra si jí vyprala v pračce a bylo to o.k., jen myslím, že za to něco platila, ale zase to byla její chyba. tak nevím. Na infolince ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.12.10 11:14

jj, vystaví ti novou se stejným číslem. Nevím jak je to přesně u O2, ale zkus si zajít na pobočku, nebo tam zavolat. A možná že za ni ani nebudeš platit, když přestala fungovat sama od sebe ? Uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.12.10 11:22

Děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
2.12.10 14:02

dojdes si na nejblizi pobocku a rekni jim to behem 5 minut ti vystavi novou a se stejnym cislem ja jsem u nich nic neplatila,myslim ze se plati pouze pri ztrate tel a to je 400kc:-)pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.15 13:42

SIM karta do Alarmu

Dobrý den, jakou SIM kartu a jaký tarif použít do Alarmu na SMS? Děkuji. Přednosta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.19 13:32

Sim karta

Dobrý den, včera v noci mi někdo ukradl telefon, a já si tak půl hodiny potom zavolala do T-mobile a zablokovala sim. Dneska ráno jsem si šla do kamenného obchodu pro novou sim, mám stejné číslo a bylo mi řečeno, že karta z ukradeného telefonu bude zablokována a tahle mi bude normálně fungovat. Jenže když si chci někam zavolat (koupila jsem i nový telefon) tak mi to píše jen mobilní síť je nedostupná
Nemá někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný