Zrezavělý dřez

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
904
2.12.10 10:22

Zrezavělý dřez

Ahoj lidi,
nevím, jestli už tu bylo takové téma, ale dnes se mi stala taková věc. Šla jsem vyhodit smetí do koše (máme vestavný pod dřezem) a všimla jsem si na víku takových malinkatých kuliček. Vypadalo to, jakoby tam byla rozsypaná turecká káva. Tak jsem to utřela a když jsem se pořádně zadívala, zjistila jsem, že máme zespodu úplně zrezavělý dřez, navlhlé trubky k baterii, navlhlé panty ve dvířkách a pružina, která drží odpoadní hadici z myčky je taky zrezivělá. Dřez jsem se snažila umýt, jde to, ale stejně to nic neřeší. Někde se tam musí asi srážet vlhkost!! Vůbec nechápu proč a kde. Za celých 5 let, co máme novou linku se to nestalo, až teď. V kuchyni se normálně topí. Nevíte čím by to mohlo být? Nesetkali jste se s tím někdo? Dřez máme rohový franke, takže si myslím, že by měl něco vydržet. Možná je to tím, že teď jak jsou mrazy málo větrám a je v místnosti větší vlhkost, nebo fakt nevím.
Předem díky za tipy co s tím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
904
2.12.10 17:44

Tak jsem se dívala, čím by to mohlo být a manžel přišel na to, že tam třeba uniká nějaká kyselina nebo čistidlo, a je tam pouze kyselina sodná, už jednou otevřená, ale uzavřená, nejde otevřít např. dítětem (má pojistku), ale připadlo mě, že by to mohlo být ono, trochu byl povrch orosený. Tak jsem ji dala pryč a třeba to pomůže. Taky nám poslední dobou teče voda malinkým proudem, myslela jsem, že je slabý tlak, ale nějak se mohl poškodit průtokový ohřívač, který má taky nazelenalé spoje a voda se může hůře dostávat nahoru. Co myslíte? Nikdy se to nestalo, takže je možný, že je to tou otevřenou kyselinou. Otevřela jsem ji asi před 2 měsíci, když nám měnili baterie.
Doufám, že nebude ve skříni teď věechno zničené :cry: :cry: .
Neříkám, že je to stopro tím, ale přijde mi to jako nejpravděpodobnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný