Malování na zeď ?!?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
2.12.10 19:04

Malování na zeď ?!?!

Tak pro velký úspěch ještě jednou, všem se omlouvám…byla tam gramatická chyba, nejsem z ČR a někdy mně to ještě dělá problém, i manžel mě na to upozornil :)

takže nový odkaz:

http://www.youtube.com/watch?…

jsem maminka krásných ročních dvojčat a řeším neustále problém, jak mé děti dostatečně zabavit a hlavně, aby nic nezničily :) myslím, že v tom nejsem sama, chystám se na podnikání a ráda bych znala Váš názor na tento produkt, já osobně si myslím, že je to naprosto úžasné a děti se můžou doslova vyřádit…schválně neuvádím značku výrobku, aby mě někdo nenařknul z možné reklamy, zajímá mě pouze Váš názor, jestli by jste maminky třeba něco podobného doma pro své ratolesti využily…V základní nabídce je 5 různých barev (vše certifikováno), možnost natření na jakýkoliv povrch a záruka je 10 let :) podle mě skvělý a jednoduchý nápad pro děti. Moc děkuji za Vaše názory :))

Příspěvek upraven 02.12.10 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
2.12.10 19:10

Za prvé - nelíbí se mi to, nevím, jak bych dítěti vysvětlovala, že může čmárat na tuhle zeď, ale na jinou (v kuchyni, obýváku apod.) ne.
Za druhé - Ve slově VÍTEJTE se píše měkké i. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.12.10 19:11

Tak já bych to domu nechtěla.myslim si že děti pak budou malovat po všech stěnách :lol: a vymalovat s tim celej dum bych taky nechtěla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
2.12.10 19:17

video je odstranene, takze nazor nepridam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
2.12.10 19:18

Jestli můžu přispět, tak ačkoliv mi nejde video spustit, tak my se ségrou jako děti měly povolenou zeď v předsíni a nikam jinam jsme nemalovaly, bylo to zakázaný a tak jsme jinde nečmáraly…myslím, že je to o výchově…později nám tam taťka pověsil tabuli a dostaly jsme křídy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
2.12.10 19:18

Na youtube je po rozklidkutí odkazu,že toto video bylo uživatelem vymazáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
2.12.10 19:19

Tak nyní už této diskuzi nerotumím vůbec…proč upraven příspěvek zakladatelky,odstraněné video…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.12.10 19:21

já myslím že naše děti by to nebavilo protože by to měly povolené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.12.10 19:22

jééé kde to je,příspěvek v čudu :?: :?: :?: 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.10 19:37

Me by se to libilo treba do skolni druziny nebo do detskeho domova do herny, ale doma…no nevim. Jo pokud bych mela prostornou vilu, kde by deti mely svoj pokoj jen na hrani-hernu tak bych to taky brala. Ale pro normalni rodiny to neni. Zakladatelka asi cekala kladne reakce a urazila se…tak si vysvetluji to upraveni prispevku a smazani videa.

• Citovat
  • Upravit
5
2.12.10 19:58

zakladatelka se neurazila :) jen tam byla gramatická chybka, nejsem původem z ČR a tam mně to dělá někdy problém, ale i tak děkuji za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.12.10 21:07

budou malovat uplne vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.12.10 21:28

o tom to přeci je, budou mít k dispozici celý pokoj, kde můžou malovat, smazání je otázkou několika minut a zeď je jako nová, myslím, že děti nejsou úplně hloupé, aby jim nedošlo, že mimo svoji zeď nemají kreslit…mé děti jsou z toho teda unešené a nikde jinde než ve svém pokoji nemalují a když přijdou děti kamarádek, tak o zábavu je postaráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
2.12.10 22:20
jizvíková píše:
budou malovat uplne vsude
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
2081
2.12.10 22:43

Mně by se to líbilo. Akorát nevím, jestli by se to nechtěně nemazalo při opření např. loktem? Je to jak ty bílé tabule ve škole a za sebe si myslím, že by enbyl problém vysvětlit, že se má malovat jenom tam a tam. vždyť kolik dětí má doma tabuli na kreslení a malují si. Toto je to samé. Jo, je to hezké.
Až budem dceři dělat pokojíček, tak s tím budu počítat např. na zeď, kde bude psací stůl. Jiná stěna bude zase magnetická :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný