Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak pro velký úspěch ještě jednou, všem se omlouvám…byla tam gramatická chyba, nejsem z ČR a někdy mně to ještě dělá problém, i manžel mě na to upozornil ![]()
takže nový odkaz:
http://www.youtube.com/watch?…
jsem maminka krásných ročních dvojčat a řeším neustále problém, jak mé děti dostatečně zabavit a hlavně, aby nic nezničily
myslím, že v tom nejsem sama, chystám se na podnikání a ráda bych znala Váš názor na tento produkt, já osobně si myslím, že je to naprosto úžasné a děti se můžou doslova vyřádit…schválně neuvádím značku výrobku, aby mě někdo nenařknul z možné reklamy, zajímá mě pouze Váš názor, jestli by jste maminky třeba něco podobného doma pro své ratolesti využily…V základní nabídce je 5 různých barev (vše certifikováno), možnost natření na jakýkoliv povrch a záruka je 10 let
podle mě skvělý a jednoduchý nápad pro děti. Moc děkuji za Vaše názory ![]()
Příspěvek upraven 02.12.10 v 19:57
Za prvé - nelíbí se mi to, nevím, jak bych dítěti vysvětlovala, že může čmárat na tuhle zeď, ale na jinou (v kuchyni, obýváku apod.) ne.
Za druhé - Ve slově VÍTEJTE se píše měkké i. ![]()
Tak já bych to domu nechtěla.myslim si že děti pak budou malovat po všech stěnách
a vymalovat s tim celej dum bych taky nechtěla ![]()
Jestli můžu přispět, tak ačkoliv mi nejde video spustit, tak my se ségrou jako děti měly povolenou zeď v předsíni a nikam jinam jsme nemalovaly, bylo to zakázaný a tak jsme jinde nečmáraly…myslím, že je to o výchově…později nám tam taťka pověsil tabuli a dostaly jsme křídy. ![]()
Na youtube je po rozklidkutí odkazu,že toto video bylo uživatelem vymazáno…
Tak nyní už této diskuzi nerotumím vůbec…proč upraven příspěvek zakladatelky,odstraněné video…
já myslím že naše děti by to nebavilo protože by to měly povolené ![]()
Me by se to libilo treba do skolni druziny nebo do detskeho domova do herny, ale doma…no nevim. Jo pokud bych mela prostornou vilu, kde by deti mely svoj pokoj jen na hrani-hernu tak bych to taky brala. Ale pro normalni rodiny to neni. Zakladatelka asi cekala kladne reakce a urazila se…tak si vysvetluji to upraveni prispevku a smazani videa.
zakladatelka se neurazila
jen tam byla gramatická chybka, nejsem původem z ČR a tam mně to dělá někdy problém, ale i tak děkuji za názor.
o tom to přeci je, budou mít k dispozici celý pokoj, kde můžou malovat, smazání je otázkou několika minut a zeď je jako nová, myslím, že děti nejsou úplně hloupé, aby jim nedošlo, že mimo svoji zeď nemají kreslit…mé děti jsou z toho teda unešené a nikde jinde než ve svém pokoji nemalují a když přijdou děti kamarádek, tak o zábavu je postaráno ![]()
Mně by se to líbilo. Akorát nevím, jestli by se to nechtěně nemazalo při opření např. loktem? Je to jak ty bílé tabule ve škole a za sebe si myslím, že by enbyl problém vysvětlit, že se má malovat jenom tam a tam. vždyť kolik dětí má doma tabuli na kreslení a malují si. Toto je to samé. Jo, je to hezké.
Až budem dceři dělat pokojíček, tak s tím budu počítat např. na zeď, kde bude psací stůl. Jiná stěna bude zase magnetická ![]()