Malování na zeď ?!?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
2.12.10 23:40

Zakladatelko-ještě bude důležitá cena.A také zda je barva prodyšná-ve spoustě staveb se potom tvoří plísně,když zdivo dostatečně neodvětrává.Vypadá to,že to bude hladká zeď jako bývaly ve škole solky-nyní si nevzpomenu jak se to nazývalo.Aby se neumazaly,omývací.Takže někomu to může esteticky působit jako ze staré školy :lol: :cry: Ale to je věc názoru.
Asi bych to viděla spíše na mateřská centra,školky,dětské koutky-ale pro domácí využití nikoli.Záruka sice 10 let,ale děti nejsou dlouho v období,kdy je baví čmárat na zeď.Už i malý školák radši ke stolu,vymalovat něco,nastříhat,slepit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.12.10 23:42

Alčo mě se to líbí :palec:
Já jsem chtěla pro děti vymalovat jednu stěnu tím magnetickým nátěrem.Tohle funguje jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.10 00:01

2 lasicka: cena je určitě důležitá, přesná cena ještě stanovená není, záleží jaké budou podmínky od výrobce, musíme brát v úvahu dopravu a clo, nicméně předběžně je to kalkulováno na cca 4.000,– za plechovku, touto plechovkou se vymaluje cca 48m2 (stačí pouze jeden nátěr). Esteticky není skoro vůbec žádný rozdíl od normální klasické barvy, kterou koupíte v obchodě. Souhlasím s využitím, který uvádíte…plus ještě přidám, školy (zastaralé a málo prostorné tabule jsou již dávno out) :-) nesmím zapomenout i na firmy a jejich školící místnosti, designové studia atd. využití je opravdu hodně.

2 kacudka: to jsem ráda :palec:
funguje to naprosto stejně jako když malujete pokoj klasickou barvou…do hodiny po namíchání barvy se musí směs aplikovat, poté počkat na zaschnutí a můžete kreslit podle libosti :)) žádný zápach, vše certifikováno, nic zdravotně závadného…prostě at se děti vyřádí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
3.12.10 06:54

Alčo a to je ten magnetický nátěr?Přijde mi to tak.Nejsem si jistá,ale myslím že jsem ho viděla v obchodě a určitě nestál 4000,– Nebo je to něco jiného? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.10 08:01

ne-e, tohle není magnetický nátěr…k nám se zatím tento výrobek nedováží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caroolca
30.9.13 19:42

Ahoj, chci se zeptat kde se dají koupit šablony na malování na zed za rozumnou cenu? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný