Jaké žehlící prkno?

5532
8.12.10 12:40

Jaké žehlící prkno?

Ahojky hospodyňky,
potřebuji od vás radu. Sháním žehlící prkno pro mou maminu. Mamča je prcek, takže prkno nemusí být extra vysoké. Pokud možno lehké (přiměřeně) a hlavně stabilní. Bude ho používat k parnímu generátoru, takže asi „děravý“ podklad, aby pára měla kudy odcházet.
Já začáním být lehce zoufalá.
A cenově maximálně tak do 1500 Kč.
Díky za typy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
dada1511
8.12.10 12:44

No,tak dle tvích požadavků,by vyhovovalo žehlící prkno od Viledy,to je přesné :palec: .Já ho koupila v akci v Lidlu za 800kč,ale už budeš muset asi pohledat jinde,to měli akci.Jinak stojí tak kolem těch 1200kč.Ale je perfektní,a opravdu usnadní žehlení.

Já mám tohle:
http://www.zehlicky.cz/…kno/d-69398/

• Citovat
  • Upravit
5532
8.12.10 12:52

Dado,
super, moc děkuji :palec:
Na takové jsem koukala před pár týdny v jedné malé prodejně. Ale měli ho tam za 1700 Kč 8-o 8-o 8-o
Děkuji moc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
8.12.10 13:11

Terko,není zač,hlavně,že poslouží :-) ,já jsem teda maximálně spokojená,a opravdu je takové,jak potřebuješ. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
8.12.10 14:11

Já mám tohle - http://www.zehlicky.cz/…kno/d-69492/

Kupovali jsem ho tedy o malinko levněji, tenkrát byl v akci ještě s potahem zdarma.. Jsem moc spokojená, taky jsem zvažovala, jestli chci za něj dát tolik peněz. Má super velkou žehlící plochu, je v provozu denně, denně ho rozkládám a skládám a jediná vada na kráse je, že se mi trošku ušpinila ta plocha, kam se žehlička dává. Ale je to moje chyba, po skončení žehlení ji neutírám a mám tam fleky. Ale na funkčnost to nemá vliv. Je pěkně stabilní a má svou zásuvku a držák na kabel, což je taky fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit
3113
8.12.10 14:25

mám taky tu viledu,viz výše a vyhovuje mi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
8.12.10 16:47

V Globusu teď mají akci 30% sleva na značku Vileda :palec:

• načítám...