Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den holky,
mám dotaz ohledně postelí Aneboda z ikei, jak ste snima spokojeni a hlavně, VRŽOU VÁM??? My ji máme doma už dýl a vržr dost tak by mě zajímalo jestli je to kuse, rukama co ji sestavovali nebo je to běžný.
Dík za reakce
Měli jsme ji asi 2 roky, vrzala, manžel ji musel každou chvíli dotahovat a pak už se začla tak různě rozpadat, olupovat ta svrchní vrstva… Takže při stěhování šla do sběrného dvora a máme teď postel Malm a to je úplně jiná liga. Ta celá řada Aneboda je prostě low end a je to znát, i šrouby byly z měkčího kovu, než u toho Malmu.
Dan vypadá spíš jak ten malm http://www.ikea.com/…ts/S29874770
no asi sme moc šetřili, koupili sme si skoro celou ložnic anebodu, sme rychle něco potřebovali tak sme brali to nejlevnější a i se nám to v té bříze líbilo.
No až zbydou nějaký korunky tak pudeme do malmu ale to bude ještě hoooodně dlouho trvat, snad nebudeme muset spát na zemi na matraci.
Jo a sedí rošt a ta kovavá konstrukce od Anebody do malmu??
já sem taky s komodama spokojená i skříně jdou jen se mě nechtělo se štelovat s dveřma máme křivou zem ta úplně na sebe nesedí ale dneska sme postel utahovali a uthl se nám ten prostřední pilíř, tak manžel musel pro šroubky delší ![]()
ilca píše:Jo a sedí rošt a ta kovavá konstrukce od Anebody do malmu??
Ano, je to stejný rozměr.
ivusko tak fajn, tak až budem pořizovat novou tak koupíme malm jen ten korpus, aspoň snad na něčem ušetříme ![]()
jo a dotáhli sme postel a skoro nevrže
kdoví jak dlouho ![]()