Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi rok jsem používala tento prášek, ale poslední dobou mi v prádle zůstavají po vyprání nerozpuštěné části toho prášku. Byla jsem s ním dost spokojená, ale tohle mi vadí. Stalo se vám to také? Nevíte, jesti nebyla nějaká vadná série? Před lety jsem kvůli tomu přestala prát v Colonu. Léta jsem v něm prala a pak se mi tohle taky stalo. Tchýně to zjišťovala a prý měli nějaký špatný komponent a tak nám zaslali náhradní balení. Teď jsem vyzkoušela Persil sensitiv gel, ale přijde mi, že špatně pere. Nechci moc experimentovat, protože jsme s malou atopičky.
Tak já mám ještě zásobu starého, ale jestli změnili recepturu, tak
Koukni prosím, kdo je jako výrobce na obalu. Dřív to bývávala Rakona, ale jestli tu značku prodali, nebo zadali někomu jinému do výroby, tak to taky mohl pěkně podělat.
Každopádně dík za upozornění, radši pak koupím jen jedno balení a uvidíme. Taky je to můj oblíbený prášek. Kurnik, pampersky už kvůli změně „receptury“ nekupuju a teď ještě tohle ![]()
Jo a gely perou obecně hůř než prášky, kdybys měla Persil prášek, tak vypere líp, ale v tomto ti nechci radit, zas by to mohlo podráždit kůži.
Gino, ale já právě už ten obal nemám. Přesypávám to vždy do kyblíku na prášek a ten obal hned vyhazuju
Na Qalt přešla i tchýně a právě říkala, že už se nedá sehnat tam, kde ho dřív běžně měli
Já napsala výrobci teď dotaz, tak jsem zvědavá, co mi odpoví. Ten Persi gel je opravdu na prd. Nemám ráda umolousané prádlo a z toho to tak mám. Opravdu mi to nevypere fleky, se kterými si prášek hravě poradil, ale našla jsem toto: http://www.modrykonik.cz/…ody-recepty/?…
Qalt excel mám, ale už delší dobu, tak že asi ne vadnou serii. Jinak Qalt excel je i gel, co teda zkusit ten? ![]()
Já mám Qalt koupený cca před měsícem a pere bez problému. Možná šlo opravdu jen o vadnou sérii. Jinak jak píše Katy2, mají i gel, tak zkus ten…
Ahoj. Holky a kde se to dá koupit? Já jsem ho snad ještě nikde neviděla a jestli mají i gel tak bych ho ráda vyzkoušela. Kolik tak stojí?
Kamarád mi dovezl gel Permon od firmy Missiva a hrozně ho chválil, ale mě prostě nepere ať to zkouším jak chci, prý jsem jediná kdo není spokojený.. tak nevím kde je chyba. Navíc od té doby co ho používám malé začala svědět prcka, a to mi zase tvrdil, že to používají lidi, kteří mají problém s ekzémy apod. Díky. Gabča
Ahoj, prodavaji ho v globusu,kauflandu a nejake male baleni jsem videla u Schleckera. Jinak se da objednat primo u vyrobce na Qalt.cz. A delaji tusim i gel,ale nejsem si jista,jsem zvykla na prasek.Ale mrkni na ty webovky a uvidis.