Jak brzy po sobě narkozu?

rozmary
16.5.13 07:52

Jak brzy posobě narkozu?

Ahoj, čekají mě v brzké době tři operace v plné narkoze.Na první jdu v červnu, chtěla bych alespoň dvě operace mít zasebou než nastoupím do práce, to je na konci září, jen nevím jestli takhle brzo posobě to půjde, abych se nesložila :nevim: každopádně do konce roku bych měla mít zasebou všechny tři, nemáte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
16.5.13 08:00

Ahoj, no já mám takovou zkušenost rodila jsem CS v celkové anestezii a za dva měsíce si zlomila kotník, na operaci mi dali radši spinál, protože jim to přišlo brzo posobě pak za půl roku jsem byla na vyndání šroubů a to už jsem dostala normálně celkovou anestezii. Takže asi tak na jaké jdeš operace? Třeba by se nějaká dala udělat jen ve spinální anestezii.

Příspěvek upraven 16.05.13 v 08:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311

@rozmary ahoj..a najakou operaci jdeš, smím-li se zeptat? víš jak dlouho pokaždé pod narkózou budeš? já byla během 3,5 měsíců 3× pod narkózou, dvakrát pod krátkodobou(čištění po potratu) a jednou delší-asi hodinu(ligace hemeroidů)…a když jsem se ptala, jestli nevadí, že mám tolik narkóz v krátké době, tak mi říkali, že ne…těžko říct, jestli to tak je…každopádně se celkově cítím dost vyčerpaně, ale nevím jestli to je narkózama… :nevim:

Příspěvek upraven 16.05.13 v 08:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438

@rozmary záleží jako dlouhé ty výkony = narkózy budou. Ale vadit by to nemělo. Já měla loni květen a pak červenenc. Byly to malé výkony, vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
16.5.13 08:01
@gatubela píše:
@rozmary ahoj..a najakou operaci jdeš, smím-li se zeptat? víš jak dlouho pokaždé pod narkózou budeš? já byla během 3,5 měsíců 3× pod narkózou, dvakrát pod krátkodobou(čištění po potratu) a jednou delší-asi hodinu(ligace hemeroidů)…a když jsem se ptala, jestli nevadí, že mám tolik narkóz v krátké době, tak mi říkali, že ne…těžko říct, jestli to tak je…každopádně s celkově cítím dost vyčerpaně, ale nevím jestli to je narkózama… :nevim:Příspěvek upraven 16.05.13 v 08:01

8o Fakt jo, tak možná bude záležet na té délce anestezie… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.5.13 08:05

Tříštivá zlomenina lok. kloubu- první 6 hodin, za 14 dní znovu cca 7 hodin, další 3 měsíce na to cca 4 hodiny. Žiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
16.5.13 08:05

@Melody 4 to čištění trvá asi 15minut, tak to asi tolik neřešej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
16.5.13 08:06

@berry4 doktoři si na tobě teda mákli… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.5.13 08:07

Teď v červnu jdu s hemeroidy, pak vysekávání moudráků a na podzim bych měla jít s očima.

• Citovat
  • Upravit
11689
16.5.13 08:08
@berry4 píše:
Tříštivá zlomenina lok. kloubu- první 6 hodin, za 14 dní znovu cca 7 hodin, další 3 měsíce na to cca 4 hodiny. Žiju :lol:
:lol: :lol: Ty zlomeniny jsou blbé zvlášt tříštivá teda. Koukám, že se s tím nemazali v jaké nemocnici jsi byla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
16.5.13 08:10

@rozmary u těch hemeroidů je ten čas různý, podle toho, kolik gumiček ti budou dávat…případně podle komplikací nebo jiných okolností..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.5.13 08:10

@Melody 4 oni dělali co mohli, poskládat mi kloub dohromady, bohužel mi vypadaly šrouby, tak museli reoperovat a udělat to jinak. Operace jsem měla celkem 4,ta poslední (nejdelší) byla až rok a půl od té třetí. Jinak Vojenská nem.
Jinak podle mě je to jedno, kolik je narkoz za sebou, dokud jsme mladý, tělo to zvládne, horší by to bylo v 70 ti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
16.5.13 08:12
Já si myslím, že u zlomenin se čekat moc nedá…aby to špatně nesrostlo… :nevim:
@Melody 4 píše: :lol: :lol: Ty zlomeniny jsou blbé zvlášt tříštivá teda. Koukám, že se s tím nemazali v jaké nemocnici jsi byla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
16.5.13 08:15

@berry4 vypadly šrouby? to je mazec…docela nechápu jak to dělali, že ti vypadly…a jinak to máš už v pořádku? od sestřenice dcera měla stejný úraz, ale má následky…má špatnou hybnost… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
16.5.13 08:15

@berry4 No tak to teda nechápu proč to tak šíleně řešili :think: Ono je zase fakt, že já v té době měla o 60 kg víc, ale jako bylo to šílené celé 4 hodiny jsem byla při vědomí a cítila jak mi sekají a tahají tu kost, navíc mi byla i přes ten spinál zima na nohy :lol: :lol:

Jinak jsou to šikulky, oni už dokážou zlomeniny napravit tak, že o nich člověk neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí