Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sedávám vždy s dětmi a přes uličku manžel. Chce se to ale včas postavit na odbavení. Dávají to tak automaticky, ani si nemusím připomínat. Poslední let (letos v březnu) jsme manželovi připláceli za více místa na nohy a rovnou jsme si mohli i zvolit zbývající 3 místa už na cestovce.
Buď vás dají všechny vedle sebe (jeden přes uličku) nebo za sebe ![]()
Holky moc díky. Jde mi hlavně o to abysme nebyli rozhazeny někde po letadle.. asi budu mít dost dělat co se sebou, natoz tam bavit dve malé děti… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj za 3 týdny letime na dovcu. Je to naše první dovolená. Letím já, manzel, a trileta dvojcata. Jak se prosím rozmistuje takhle po letadle? Letíme se Smartswing, pres cestovku.
My jsme se vždy už od mého dětství ptali jestli by šla místa za sebou, vyhověli v 95% letů.
také letos letíme s dvouletými dvojčaty a poprosíme právě o sedadla za sebou. Jen je potřeba být opravdu včas u odbavení.
@Elea9 píše:
My jsme se vždy už od mého dětství ptali jestli by šla místa za sebou, vyhověli v 95% letů.také letos letíme s dvouletými dvojčaty a poprosíme právě o sedadla za sebou. Jen je potřeba být opravdu včas u odbavení.
Co je to včas? Tipuju ze tam budeme tak 3 hodiny predem
Vždycky jsme seděli 3 vedle sebe a 1 přes uličkou.
Jednou jedinkrát nás rozhodili 2 a 2.
Dokud mají možnost, vždycky rodinu posadí k sobě. Ono to i vychází-v každé řadě rodina+par.
A není potřeba na letišti strašit 3 hodiny před.
Včera jsme se vrátili z dovolené, taky Smartwings. Cestou tam bylo letadlo plně obsazené a i když jsme byli na letišti brzy, už nás nemohli dát k sobě. Je nás pět, dostali jsme tři místa vedle sebe a ta další dvě místa o tři řady víc vepředu a ještě přes uličku. Naštěstí už máme děti velké, tak to nevadilo.
Cestou zpátky už jsme seděli všichni v jedné řadě, v letadle bylo i pár volných míst.
Koukám, že na stránkách Smartwings nabízejí rezervaci sedadla, zkus to.
@Anonymní píše:
Co je to včas? Tipuju ze tam budeme tak 3 hodiny predem
Také jezdíme tak, abychom tam byli tři hodiny předem a je to vždy ok ![]()
Kdybys chtěla, tak klidně napiš sz. ![]()
Mrknete na on-line rezervaci. Bez booknutych konkretnich sedacek neletam, nebavi me byt na letisti zbytecne brzy, chodim mezi poslednimi na check in i do letadla, sedam si do prvnich rad a odchazim mezi prvnimi.
@Titty píše:
Včera jsme se vrátili z dovolené, taky Smartwings. Cestou tam bylo letadlo plně obsazené a i když jsme byli na letišti brzy, už nás nemohli dát k sobě. Je nás pět, dostali jsme tři místa vedle sebe a ta další dvě místa o tři řady víc vepředu a ještě přes uličku. Naštěstí už máme děti velké, tak to nevadilo.Cestou zpátky už jsme seděli všichni v jedné řadě, v letadle bylo i pár volných míst.
Koukám, že na stránkách Smartwings nabízejí rezervaci sedadla, zkus to.
https://www.smartwings.com/…bene-sedadlo?…
proč by to dělala za ty děsný poplatky, když je stejně automat posadí pohromadě?
@Anonymní píše:
Ahoj za 3 týdny letime na dovcu. Je to naše první dovolená. Letím já, manzel, a trileta dvojcata. Jak se prosím rozmistuje takhle po letadle? Letíme se Smartswing, pres cestovku.
Já s dětmi a táta přes uličku.
@Anonymní píše:
Holky moc díky. Jde mi hlavně o to abysme nebyli rozhazeny někde po letadle.. asi budu mít dost dělat co se sebou, natoz tam bavit dve malé děti…
Ne,
neboj. Vždy vás dají k sobě. A v letadle si prostě sedni k dětem i když budeš třeba psaná na sedadlo přes uličku. Taky se tak prohazujeme podle potřeby.
Užijte si moře ![]()