Jak casto prevlekat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dávala jsem teda jiné oblečení na den a jiné na noc, ale to denní když se nepoblinkal měl dva nebo i tři dny. Noční třeba i čtyři pět nocí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi stokrat za den
Nejdriv blil, ted ma zas vsude mrkev, pripadne je poslintane od hlavy k pate, takze ciste obleceni kazdy den, nekdy i vickrat
S pyzamkem je to lepsi. Tam to slizne spaci pytel, ktery peru co dva tri dny, pyzamko taktez. Jinak kazdy den/ob den mi pripada jako notmalni frekvence u novorpzence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem na noc po koupání vždycky čisté, přes den podle potřeby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 Taky jsem dávala… ale v tomhle počasí se nedá to prádlo sušit, tak dávám čisté co nejmíň… jo v létě, to se to pralo a sušilo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem a stále mám blinkací dítě (teď už teda skoro ne), ale tak to bylo tak 5× denně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se nepokakala nebo nepoblinkala tak vždy po koupání(koupu každý den) a měla to do dalšího koupání… a od asi roku a půl má na spinkání a na den oblečení. a to podle „smradu“.. jak už mi to smrdí tak to vyměním…cca 3 dny..někdy dýl, někdy míň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kazdy den do cisteho rano a vecer
Pokud se prokadili, poblinkali nebo neco, tak i vickrat. Proste dle potreby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minimálně každý den nové oblečení, plus se každý den koupal - měl reflux a bylo to nutné. Běžně jsem převlékala několikrát ale dvakrát bych to stejné vyloženě miminku nedala (do těch cca 6 měsíců)
i teď (17 m.) má každý den jiné, noční pyžamo má tak na 2-3 noci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn není blinkací, takže oblečení na den mu vydrží třeba 3-4 dny, na noc dávám pyžamko, to má tak 5-6 dní..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mata132
novorozene min jednou denne. ale vetsinou bylo stejne treba casteji.
casem se preslo na prevlikani dle denniho programu - na ven, na spani. detske veci mi nevadi zehlit a pere pracka, takze jsem to celkem casto odhazovala okamzite do pradla, at to bylo v spinave nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po koupání jsem dala čisté na noc, den a max. noc a ráno zase vše čisté…
Oba kluci jsou blinkací, takže jsem většinou během dne měnila vrchní trika s dl. rukávem, ale spodek (bodyčko apod. tak, jak jsem psala výše…)
Koukám, že to měním asi hodně často
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prvních par tydnu jsem malého prevlekala i několikrát za den, byl sikula a většinou si to stihl pocurat při prebalovani, kdy jsem zapasila s mazanim kremu na zadecek
když nahodou zustal suchy, menila jsem asi co 2-3dny.
v podstate to tak mame porad, ted (4mes) davam ciste dle momentálního zaspineni nebo po vykoupani, coz je ob den. zatím ještě nerozlisuji denní a pyzamko, jen na ven prevlekam do jiného, to peru dle zapraseni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Převlékám 1× denně večer po koupání pokud není nijak špinavý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bylo čisté, neublinknuto, nepročůráno apod., tak jsem nechávala body a dupajdy 2-3 dny. Někdy se to ale sešlo, že jsme převlíkali i 3× za den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit