Jak casto prevlekat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1025
17.2.14 22:23

Dávala jsem teda jiné oblečení na den a jiné na noc, ale to denní když se nepoblinkal měl dva nebo i tři dny. Noční třeba i čtyři pět nocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.2.14 22:24

Asi stokrat za den :D Nejdriv blil, ted ma zas vsude mrkev, pripadne je poslintane od hlavy k pate, takze ciste obleceni kazdy den, nekdy i vickrat :) S pyzamkem je to lepsi. Tam to slizne spaci pytel, ktery peru co dva tri dny, pyzamko taktez. Jinak kazdy den/ob den mi pripada jako notmalni frekvence u novorpzence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760

Dávala jsem na noc po koupání vždycky čisté, přes den podle potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179

@Tereza1986 Taky jsem dávala… ale v tomhle počasí se nedá to prádlo sušit, tak dávám čisté co nejmíň… jo v létě, to se to pralo a sušilo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.2.14 22:27

Měla jsem a stále mám blinkací dítě (teď už teda skoro ne), ale tak to bylo tak 5× denně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
17.2.14 22:29

Když se nepokakala nebo nepoblinkala tak vždy po koupání(koupu každý den) a měla to do dalšího koupání… a od asi roku a půl má na spinkání a na den oblečení. a to podle „smradu“.. jak už mi to smrdí tak to vyměním…cca 3 dny..někdy dýl, někdy míň :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
17.2.14 22:33

Kazdy den do cisteho rano a vecer :oops: Pokud se prokadili, poblinkali nebo neco, tak i vickrat. Proste dle potreby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
17.2.14 22:36

Minimálně každý den nové oblečení, plus se každý den koupal - měl reflux a bylo to nutné. Běžně jsem převlékala několikrát ale dvakrát bych to stejné vyloženě miminku nedala (do těch cca 6 měsíců)

i teď (17 m.) má každý den jiné, noční pyžamo má tak na 2-3 noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.2.14 22:46

Syn není blinkací, takže oblečení na den mu vydrží třeba 3-4 dny, na noc dávám pyžamko, to má tak 5-6 dní..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.2.14 22:48

@Mata132
novorozene min jednou denne. ale vetsinou bylo stejne treba casteji.
casem se preslo na prevlikani dle denniho programu - na ven, na spani. detske veci mi nevadi zehlit a pere pracka, takze jsem to celkem casto odhazovala okamzite do pradla, at to bylo v spinave nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.2.14 23:03

Po koupání jsem dala čisté na noc, den a max. noc a ráno zase vše čisté…
Oba kluci jsou blinkací, takže jsem většinou během dne měnila vrchní trika s dl. rukávem, ale spodek (bodyčko apod. tak, jak jsem psala výše…)

Koukám, že to měním asi hodně často 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.2.14 23:05

Kdyz neni uspinene, tak 3 dny max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
17.2.14 23:06

Prvních par tydnu jsem malého prevlekala i několikrát za den, byl sikula a většinou si to stihl pocurat při prebalovani, kdy jsem zapasila s mazanim kremu na zadecek :lol: když nahodou zustal suchy, menila jsem asi co 2-3dny.
v podstate to tak mame porad, ted (4mes) davam ciste dle momentálního zaspineni nebo po vykoupani, coz je ob den. zatím ještě nerozlisuji denní a pyzamko, jen na ven prevlekam do jiného, to peru dle zapraseni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.2.14 23:20

Převlékám 1× denně večer po koupání pokud není nijak špinavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.2.14 23:20

Pokud bylo čisté, neublinknuto, nepročůráno apod., tak jsem nechávala body a dupajdy 2-3 dny. Někdy se to ale sešlo, že jsme převlíkali i 3× za den. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat