Punčocháčky s protiskluzama na kolínkách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Punčocháčky s protiskluzama na kolínkách
Ahoj, nevíte někdo, kde se přes net dají koupit punčocháčky s protiskluzovýma bobíkama na kolínkách (aby to neklouzalo na hladkých podlahách při snaze o lození). A případně - pokud s nimi někdo máte zkušenosti (že to je třeba na prd a nevyplatí se to)? Vím, že existují kolenní návlečky, ale přijde mi, že to ty děti BUĎ škrtí nad/pod kolínkama NEBO to neškrtí čili nedrží na místě a shrnuje se to, nebo máte s návlečkama dobré zkušenosti?
V bytě máme všude hladký podlahy (dlažba, lino, marmo …) a prý to dětem podkluzuje a nejde jim přijít na to, jak lézt. (???
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, o punčoškách nevím ale řekla bych že nezáleží ani tak na podlaze jako dítěti, Kuba nelezl vůbec a to máme koberce, Dáda zas začal lézt po čtyřech na linu/dlažbě a po koberci se plazil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda tak o takových ounčocháčkách slyším poprvé
to to fakt nexistuje? Klárka se nám rozlezla i na plovoučce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O puncochackach slyslim poprve - doma mame parkety a starsi lezl uplne v pohode.
Pak jsme tedy hodne vyuzili ponozky s protiskluzem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jestli se dají koupit nevím ,ale dají se koupit návleky snad je má Farlin a ty protiskluzový udělátka,co jsou zespod na ponožkách se dají koupit zvlášt a jsou nažehlovací(bohužel neporadím ,kde je seženeš já sehnala přímo od výrobce těch ponožek kdysi na veletrhu…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem je viděla na cvičení u jednoho miminka, ale bohužel jsem nebyla tak duchapřítomná, abych se maminky zeptala … taky jsem na to koukala jak vrána: prostě na kolínkách jsou ty protiskluzový ťupinky jako právě na ponožkách apod. a přišlo mi to jako dobrej nápad (i když asi taky pěkně drahej). Zkoušim to furt hledat na netu a ptát se v krámech a nikde nic … ale fakt to existuje.
No ještě teda máme na nějaký pokusy o lezení fůru času, takže ještě nevím, jak mu to půjde nebo nepůjde na linu … třeba je to fakt jen zhýralost a další tahák prachů z rodičů, že
jsem hrozná - furt čmuchám, co se dá koupit na mimina, asi bych si měla dát pohov ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je to zbytečné. Jednak lino zase tak neklouže, aby se to dítě na něm nenaučilo (spíš bych řekla, že neklouže vůbec… my třeba máme laminátovou plovoučku a Samík se lézt naučil - později, ale naučil) a jednak si nedovedu dost dobře představit, jak by se dalo těm cuplíkům vysvětlit, aby zůstaly na kolínkách. Aspoň Samíkovi se punčocháčky vždycky a jakkoli veliké či malé shrnuly tak, že původní kolínka měl někde v polovině holeně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jednou jsem ty punčošky koupila v caa, jinde jsem je zatím neviděla… protiskluzky byly jak na kolínkách tak na šlapkách, navíc byly až ke kolínkům zesílené - froťáček… bylo to v zimní kolekci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.brydova.cz/…vaci-kontury-
Možno použít tohle, naťupkat slabou vrstvičku, jak se to nafoukne, aby to pak netlačilo (ale je to celkem měkké…) a máte protiskluz všude kde je třeba=)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem to řešila, že to bude malému podkluzovat, máme všude dlaždice, plovoučky. Rozlezl se krásně sám a ani mu to moc nepodkluzovalo, prostě se na tom naučil. Být Tebou, tak to zatím moc neřeším, uvidíš pak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rafánek leze na linoleu v hladkých pučocháčkách bez problémů. Myslím, že je to spíš naopak, že na hrubém nejde dětem plazení, než že by na hladkém nešlo lezení. Celkem slušně chodí v hladkýcj punčocháčkách (podél nábytku), protiskluzové ( a vůbec veškeré) ponožky mu na nohách nedrží. Tolik k tématu - protiskluzové ákolenky neznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky,
my je máme, ale ne z netu… koupila jsem je normálně v dětském butiku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit