Singer Family 8280

catie
11.5.10 13:50

Singer Family 8280

Ahoj, chystám se koupit si vlastní šicí stroj, neboť mamčina stará Veritaska pomalu odchází…chtěla bych se zeptat na názor na Singer Family 8280 . Potřebuju stroj, který zvládne základní stehy a je spolehlivý, což bych od této značky čekala. Nechci do něj dát moc peněz a kupovat použitý se bojím. Občas něco zašiju, přišiju, maximálně ušiju něco jednoduchého…na to by mi asi mohl stačit, ne?

Budu vděčná za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
11.5.10 14:36

Dostala jsem od babi (vybrala za mě) tenhle
http://www.foxter.cz/…-stroj-ej-09
A jsem mile překvapena… je vevnitř kovový, umí toho docela dost - rozhodně víc, než využiju.
Nevím, jak by to bylo s případnou opravou, jestli jde v pohodě spravit - co náhradní díly a tak.

S tím Singer zkušenost nemám, mamka má PFAFF a to je asi jiná cenová hladina. Ještě si z diskusí o strojích pamatuju, že docela chválili stroje Veronica.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.5.10 11:20

nechoďte do Singrovky, posledních pár let to jsou hrozný krámy, a už vůbec ne do marketových strojů, ty Vám nikdo neopraví.
pořiďte stroj, ktrý má značku a jsou shcopni to kdekoliv opravit a jsou na ně náhradní díly, jako velice kvalitní stroj v nižší cenové hladině bych volil třeba Janome 415 : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
je to celokov a držák, který nás přežije, a oproti té Singrovce to má už i overlockové stehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
13.5.10 06:46

Tak diky za rady, vcera jsem jeste procetla nektere www a rozhodla se do te singrovky opravdu nejit, plastova ozubena kola opravdu nemusim :mrgreen: . Rozhodla jsem se, ze si asi koupim Lucznik Basia , je v me cenove hladine, ma tvrdy kufrik (coz je pro me velke plus) a jsou na nej dobre recenze na takove domaci siti.

Na Janome jsem taky koukala, ale to je o dalsi litr vic a zase takova svadlena nejsem :). Ten Basia je taky kovovy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat