Jak chodí RP?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak chodí RP?
Ahojky…jsem tu zase s povednou otázkou…RP chodí na ten měsíc co přijde(mě 12 den v měsíci)nebo je vyplácen zpětně?…RD mě končí 3.7.takže buď v červenci dostanu poslední korunky nebo ještě v srpnu
díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky mě chodí vždy 8 den, když je 8 den víkend chodí mi to dřív ![]()
- Citovat
- Upravit
Michaelakkk -mě to ze začátku chodilo 5 dne a teď až 12 den…z jakého důvodu to nevím…asi usoudili,že kdo si počká ten se dočká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jéé holky to se máte, mě to chodí až po 15. ![]()
no, záleží jaké mají termíny na konkrétní sociálce a vyplácí se to ZPĚTNĚ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no když se podívám na lístek tak se to pohybuje od 5-10…ale proč to pošta vyplácí tak dlouho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chodi to zpetne..takze jeste v srpnu dostanes penize.
a jinak se mate..me chodi RP az kolem 22. v mesici coz je faaaakt super bo sipo platim 10.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
me okolo 5.A zpetne.Jinak taky jsem nechapala kde to posta zdrzuje a nechala jsem si to dat na ucet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj pokud ti končí rd 3.7 tak máš nárok pouze na vyplacení tří dnů rodičáku ,takže v balíku asi moc nebudeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:
me okolo 5.A zpetne.Jinak taky jsem nechapala kde to posta zdrzuje a nechala jsem si to dat na ucet.
Kattkko nerekla bych ze to je postou..me to chodi taky na ucet a bohuzel az po 20.-22.v mesici a vsem co znam v Ostrave taky.
On kazdy kraj vyplaci v jinem datu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cinkxa píše:
ahoj pokud ti končí rd 3.7 tak máš nárok pouze na vyplacení tří dnů rodičáku ,takže v balíku asi moc nebudeš
Rodičák se nepočítá na dny, ale vyplácí se vždy celý, krom případu, kdy se v jednom měsíci kombinuje s mateřskou, ale ani to není po dnech, ale podle výše mateřské.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit