Jak cistite zoubky?

139
15.8.06 09:08

Jak cistite zoubky?

Ahojte, mame dva zuby. Cistit, necistit? Stetickama, gumovym kartackem? Dik za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
914
15.8.06 09:22

Čistit. Kartáčkem, (oral -B od šesti měsíců - jsou různé dle věku). Bez pasty.Vydrž, bude to boj. My se pereme už rok :wink: .Štětičkama vyčistíš prd, gumový kartáček je dobrý tak na masáž dásní, Domčovi jsem ho dávala kousat. Od roka používáme pastu Elmex pro nejmenší, ale jen tak ušpinit kartáček.Zdraví zubařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
15.8.06 09:23

Samozrejme ČISTIŤ !

Tiež máme dva zúbky a čistíme odkedy nám vyliezli - v 5tich mesiacoch. Detským zubným kartáčikom, veľmi jemným a čistou vodou.

máme tento prsťáčik :
http://www.profimed.cz/…tky/kartacek

a detskú zubnú kefku Curaprox (je spomenutá v texte) :
 http://www.profimed.cz/…dka/curaprox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.8.06 09:45

Cha chaaa :lol: ta zelva me dostala. Presne vidim co by s ni nas prcek udelal - narve si to az do krku :D a ty prstove kartacky, to nevim, asi pujdem do klasiky a budem zuzlat stetiny jednostranne. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.8.06 09:46

Cha chaaa :lol: ta zelva me dostala. Presne vidim co by s ni nas prcek udelal - narve si to az do krku :D a ty prstove kartacky, to nevim, asi pujdem do klasiky a budem zuzlat stetiny jednostranne. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
15.8.06 09:49

Jo prsťáček jsme taky používali.Přišlo mi ale, že nevydrhne tak jako štětiny.Ale určo ho Domča zvládal líp než klasický kartáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
15.8.06 09:50

Tý jo, to je děsný, já už to začínám zapomínat!!!Úplně jsem ten prsťáček vypustila.To mě fakt děsí, pokud nebudu mít brzo druhý, asi ani nebudu vědět, jak ho přebalit. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
15.8.06 11:54

Ahoj,

my máme také 2 zuby a teď prokoukl třetí a také čistíme co je máme. Mám koupenou :,-(u 3 kartáčků - váleček na masáž, gumový na první zoubky a pak klasiku. Zatím čistíme gumovým a jen vodou, ale mám koupenou pastu od Weledy. Tu dám až později a jak již někdo zmiňoval, jen trošičku.
Nejdřív si malá „čistí“ zuby sama a pak to dělám já a zpívám jí u toho - vyčistíme zoubky, aby byly zdravé a moc se jí to líbí a teď jsme k tomu přidaly i mytí obličeje a cachtání v tekoucí vodě a má to úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
15.8.06 13:10

Ahoj.

Začali jsme pidi štětičkovým a vodou, trošku pasty jsme přidali po roce, protože RAdimovi se do samostatnějšího čištění moc nechtělo. Teď už je O.K.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.8.06 15:22

Máme taky dva zuby. Čistí sám a to průběžně celý den :lol: :lol: :lol:

Máme totiž kartáček chrastítko, podle zubařky to stačí.
http://www.merten-dental.cz/…p/detail.php?…
 Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
15.8.06 16:51

My čistíme startovací :,-(ou na čištění zubů z dm. Naše zubařka jí byla nadšená. Zatím říkala bez pasty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.8.06 20:11

Tak mi čístíme 6 zoubků :D měkkým dětským kartáčkem a zubním gelem od Weledy a překvapivě si je nechává čistit moc rád :D

http://www.weleda.cz/…pload/95.jpg

www.weleda.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.8.06 09:11

My cistime teprve tyden asi 2 mesice pote co zoubky vylezly, nebyla jsem schopna koupit ten kartacek :(. Ale prikrmujeme teprve mesic, tak to snad neni takova hruza. Koupila jsem od MAMu ten od 6 mesicu. Cistime vecer pred spanim. Nejdrive ho dam Sarce do ruky at si cisti sama, tak asi minutku (nekdy si je soucasne cistim i ja, je to pak vetsi legrace) no a po minutce ji kartacek vezmu z ruky (obvykle podstrcim neco jineho na zkoumani) a ty dva zuby docistime, namacim v kojovode. Moc to neprehanim, jen chci aby si zvykla, ze je to normalni soucast hygieny a zatim se dari.

Aja a Sarka (7,5 mesice)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.8.06 14:03

Ahojka holky :P !
Princezna bude mít už dva roky a čistíme malým kartáčkem z DMka od prvních zoubků, bez pasty. Pořád mám pocit, že na pastu je ještě malá :? a že ji bude polykat :o , zvlášť ty dětstké, které mají tak voňavou příchuť.
Jak ji mám vysvěslit: Nepolykat pastu?? 8O
Pa
Petka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play