Jak cvičit s venušinýma kuličkama

Anonymní
14.3.14 11:41

Jak cvičit s venušinýma kuličkama

Pořídila jsem si venušiny kuličky na posílení pánevního dna a také proto, že mám rok po porodu a manžel ve mě plave a já byď jsem před porodem dosáhla orgasmu tak teď je to problém a trvá to dlouho a jsem méně citlivá. Ráda bych se dostala do kondice jako před tím možná i do lepší:-) jen nevím jak s nimi cvičit. Zavedla jsem si zatím nejlehčí kuličku (mám 3 druhy, nyní ten nejlehčí pro začátečníky) a nosím jí, při smrkání či zakašlání nebo občas vyklouzne to bude asi tím, že jsem povolená a občas s tím cvičím i zatínání - kogelovy cviky. Nebo má někdo ještě nějaký dobrý tip na civčení či zkušenost jak vám to pomohlo a za jak dlouho. Děkuji mco za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
14.3.14 11:49

Tak to zatínání, jak děláš. Potom se s tím dá různě poskakovat a aj jsem četla, že to normálně někdo nosí celej den. Ono jak chodíš, tak se to hýbe a svaly se lehce stahují :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 11:55

Nedokážu si představit je nosit celý den, mě pořád vyklouzává tak ji musím dávat zpět. To jsem asi hodně povolená :,( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23
14.3.14 12:04

To cvičení je právě o tom je udržet v sobě bez vyklouzávání. Zkus si je vzít a dělat s nimi normální činnosti uklízet nebo jdi na procházku a opravdu se soustřeď na to je udržet. ale třeba procházku a pak si od toho odpočiň. Nevím teda jak po porodu ale svaly se tím určitě zpevní držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 12:07

Já je právě mám doma a dělám s nimi v kuchyni a i když cítím že vyklouzává a snažím se jí svaly tlačit zpět nejde to a vyklouzne. Tak právě bych ráda kdo má s tímto cvičením zkušenosti a jak to měli ostatní.

• Citovat
  • Upravit
23
14.3.14 12:09

Dle mých zkušeností ze začátku se musíš opravdu soustředit ale když už cítíš že vyklouzává je pozdě alespoň ze začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 12:11

@Ella.Ella děkuji tak to budu muset se více soustředit, ale už pro dnes stačí:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.14 21:36

Používat co nejvíc a ono se to zlepší… mě teda nevypadávaly a to mám docela těžké (Joy balls), ale ze začátku jsem je skoro necítila (jen při chůzi po nerovném terénu) - to proto, že jsem dole pořád zatnutá… poslední dva dny, je ale začínám cítit i při menších pohybech a začíná to být i příjemné :oops: asi se konečně začínám uvolňovat a nějak zpevňovat… takže nosit, cvičit a ono to přijde :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa