Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dělali ti testy na streptokoka? Mám přesně tyto obtíže na etapy a dělá mi to streptokok, jenze já než bych ukecala doktorku na ATB, tak to radši přecházím.
@biedronka105 ne nedelali, viroza nebo co to ne neni tak strasna takze prakticka rekla klasika paralen a neco na kasel…
Muze bejt to poceni i stresovy? Kazdej vecer jdu spat a mam strach ze se budu zase potit😞
Nikdy to nebylo ale tak jako dneska, hlavne pod prsama a kratasy na spani byli taky spocene…
Anebo věkem. Potím se tak, že by se pyžamo dalo ždímat - hlavně na hrudníku. Mam to už přes deset let.
Nedavno mi sestra říkala, že to má také.
@Evkad ale mne je tricet😞tak ja nevím praktik nenavrhl ani rentgen hrudniku treba…nedavno jsem byla na kontrole prsu, uzliny v podpaží zvetseny nemam…ale nevim co v tom hrudniku, mam teda i kasel suchej…
A co test na covid dělala jsi si ho? Ja pri covidu měla úplně extrémní pocení, propotila jsem za noc dvě košile. A jestli jsi teď nemocná může to být ono
@Alinois covid test negativni…mam z toho docela strach…rekla jsem prakticce, ze se bojim lymfomu a ona se mi vysmala😞tak nevim jak moc dal postupovat🙈
Chtela bych udelat treba rentgen hrudniku ale nevim jestli se to da nekde zaplatit a kdo mi ho pak zkontroluje zase kdyz ho nepredepise praktik…
Jsem teda i hodne ve stresu ![]()
@Anonymní píše:
@Alinois covid test negativni…mam z toho docela strach…rekla jsem prakticce, ze se bojim lymfomu a ona se mi vysmala😞tak nevim jak moc dal postupovat🙈Chtela bych udelat treba rentgen hrudniku ale nevim jestli se to da nekde zaplatit a kdo mi ho pak zkontroluje zase kdyz ho nepredepise praktik…
Jsem teda i hodne ve stresu
Jestli máš priznaky nějaké virózy a i kašel tak to bude od toho. Pocení u respiračních nemocí je běžné.
@Alinois jako tim se uklidnuju, ze mi neni uplne ok…
Jen ty uzliny hmatny se mi nelibi😞nejradsi bych si to nechala odstranit nebo nejak odsat ja fakt nevim…nejak sem se dneska uplne sesypala z toho…jak jsem se probudila s tim mokrym pyzamem😞
Možná jsi zpocená i z toho, jak na to myslíš. Zkus na to nemyslet (vím, že se to lehko řekne, ale těžko udělá, ale zkus to). Já se potila potom, co mi vzali jeden vaječník. Dostala jsem na to antikoncepci, aby se mi srovnaly hormony a bylo to fajn. Pak se mi to najednou zase vrátilo a já taky hned měla strach z lymfomu. Řekla jsem si, že až zase půjdu na kontrolu na gynekologii, že se na to zeptám, pustila jsem to z hlavy a pocení bylo pryč. Psychika dokáže hodně věcí.
@Peta94 jako jo, na netu taky psali ze to muze bejt fakt od toho jak jsem vynervena…Jeste mi neni uplne ok…tak jestli se to nejak vsechno nakupilo🙈
Tak jsem ted zjistila, ze mam ovulaci🙈takze dalsi mozna pricina toho poceni v noci…dva nebo tri dny do ms se taky potim….🙈mozna mi litaji hormony…
Klidně to může být kombinace těch hormonů, toho že jsi nastydlá a že jsi ve stresu.
Ahoj, uz rok mam na krku zvetseny uzliny…ctyri jsou vsechny do 1cm, mekky…zacalo se mi ted dit ale to, ze se v noci strasne potim…nemam to teda jako ze by se to dalo zdimat, ale pod prsama mam normalne mokrx pruh, a mezi stehny taky…
Rikala jsem to doktorkce a na ORL, jestli by nebylo lepsi nejaky testy nebo tak, mam odebrany krevni obraz, ten je v poradku, CRP 6, mam ted momentalne rymu a trosku mne boli v krku….ale desi mne to poceni, nikdo mne nechce poslat dal to resit…vetsinou jsem se treba potila v noci okolo blizici se mentruace ale ted ted menstruce ma prijit az za dva tydny…sono uzlin mi delali v zari…uzliny se v dobe nemoci trosku zvetsi vzdycky…