Jsem na tom špatně psychicky

NicolaR7
28.4.23 21:14

Jsem na tom spatne psychicky…

Chodim sem zhruba rok… a uz nejakou dobu podstupuju psychoterapie, a beru leky…

Snazim se byt pozitivni, poslouchat doktorku, zamestnavat ruce i hlavu.

Vzdycky kdyz se citim dobre, si reknu jo ted je ta chvile…je mi dobre, jsem stastna…

Ted mam horsi obdobi, po smrti taty se davam dohromady…a kazda vec mne strasne rozrusi…s manzelem mme uz jedno dite a ja znovu otehotnela…bylo to jako by mi nekdo vlil novou krev do zil…nevyslo to…nejsem prvni ani posledni stava se…pred vsema hraju, ze to zvladam! Opak je pravdou, vevnitr to strasne boli…ne jen kvuli tehotenstvi nevydarenymu…ale celkove jsem asi slabsi clanek…Nepotrebuju od nikoho litovat jen jsem to potrebovala ventilovat…tak se nezlobte…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
275
28.4.23 21:17

Bude líp :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
28.4.23 21:22

@Katherine811 to si rikam uz rok a mesic…ale neni, obcas brecim ac nechci protoze chci bejt silna….psycholozka mi moc pomaha áe musim sama, vim to…jen proste bych chtela zit jako driv, neresit kraviny a bejt proste jen stastna😢

• Citovat
  • Upravit
6171
28.4.23 21:22
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
28.4.23 21:30

:kytka: :kytka: :hug: nejsi žádný Slabší článek!!
a určitě se na tebe nikdo nezlobí!.. drž se, zkus AD, nech si pomoct… a drž se…
jsou na tobě jistě krásné a fajn věci.. přeju vše dobré

PS : pro tátu občas brečím i já a hoří mu tu zrovna teď svíčka, to není nic, zač se stydět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
28.4.23 21:31

@Lucy75 mam antidepresiva + bachovy esence…dekuju

• Citovat
  • Upravit
Eustress
28.4.23 21:36

Dobře Ti tak.
Chceš chemii, ne se mít fajn

• Citovat
  • Upravit
NicolaR7
28.4.23 21:39

@Eustress ty vazne nikdy nezklames…

• Citovat
  • Upravit
37131
28.4.23 21:46

Chce to čas, ač jsem psychicky celkem odolný jedinec, tak potrat mě sebral taky neskutečně. To třeba ani smrt prarodičů sem neprozivala tolik, jako tohle, je to nepopsatelna bolest :hug: a pomůže jen ten čas, až si na to zvyknes a otupi to. Proto nejsi slabší článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
28.4.23 21:50

@Kriss Tina ja necekala ze mne to sunda fakt…uz jsem jednou potratila poprve, pak se povedlo to nase stesti a ted zase….

Do toho premyslim, jestli jsem udelala dost pro tatu…ja vim, ze po roce to je asi hloupost, ale ja nad tim premyslim uz ten rok😞zkousela jsem nazory jinych doktoru, zkousela jsem ruzny prirodni veci…bylo to dost? Ja zavolala ten patek sanitku, protoze uz to neslo doma zvladnout…uz jsme s mamou nevedeli co delat, ja si slíbila ze ho nenecham umrit v nemocnici, samotnyho…v sobotu zemrel, nebyl tam ani 24 h…v noci, my tam byt nemohli…

• Citovat
  • Upravit
37131
28.4.23 21:59

@NicolaR7 já taky potratila 2×, když už dítě mas, tak je to horších protože už vis, o co jsi přišla. A k tatínkovi, musíš proste věřit, ze jsi jednala podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Snadno se to říká, ale určitě jsi v dané situaci jednala tak, jak jsi považovala za nejlepší. To nemá smysl si vyčítat, člověk si zpětně promítá různé situace a říká si, ze tohle mohl udělat třeba lip, když už má odstup, ale čas nevratis a tenkrát jsi určitě nedělala nic naschvál, aby jsi někomu ublizila. Proste se to blbě sešlo a není důvod se k tomu do konce života trápit. Táta by určitě nechtěl, aby ses cítila jak se cítíš a něco si vycitala, chtěl by, aby ses sebrala a byla šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
28.4.23 22:01

@Kriss Tina dekuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
415
29.4.23 09:21
@Eustress píše:
Dobře Ti tak.
Chceš chemii, ne se mít fajn

Nechci být necitlivá, ale jsi mimo, totálně. Tvůj hrubý a necitlivý příspěvek omlouvá jen to, že jsi na tom sám špatně.

Ty chemii nechceš, zato jsi tu nedávno psal, že jsi stál u kolejí a přemýšlel, že skočíš pod vlak.

Nech si pomoct, nejspíš právě tou chemií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí