Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím! Máme jít na oslavu 20.narozenin budoucího medika a chtěla bych nějaký vtipný nápad, jak mu darovat penize. Můžete mi prosím poradit?
Trendy jsou kytice (u chlapů jsou spíše populární se slanými dobrotami - klobásky apod.). Popř mě napadá udělat “kytici” z nafouknutých jednorázových rukavic, které lékaři používají a do nich dáte papírové peníze…
Já jsem k 30 tinám dostal peníze od příbuzných ve 200kách a všechny bankovky byly pokreslené od jejich dětí.
V bance mi to normálně vyměnili.
Videl som z pekne naskladanych penazi urobeny obraz. Daj si do googlu „obraz z penazi“ a prepni na obrazky. Urcite ta nieco inspiruje.
@Iva 44 Ja myslim, ze 20 letému je to jedno, dala bych mu penize do obálky, k tomu neco co ma rad, flaška, čokoláda a hotovo.
Asi bych vyrobila krabičku jako od léků, do nich srolovala peníze do ruličky a na krabičku napsala něco jako Financium 20mg na život či studia..někde jsem to tehdy viděla a líbilo se mi to ![]()
Ale záleží jaký máte vztah, kdyby ne moc rodinný, tak asi obálku.
A fakt to musi byt vtipne? No… kdyz uz tak ty injekce, pripadne krabicky. My dostali ke svatbe (k penezum poslanym na ucet) na ne “recept”.
@Maggdallena můžete mi prosím poslat foto toho receptu? dekuji
Děkuji všem za inspiraci - nakonec jsem vytvořila tohle - krabičku od léků jsem polepila a dovnitř dala ampulky s „léky“
a vypadá to skvěle.