Jak dát prášek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
26.4.13 21:44

jak dát prášek

Ahojky holky, potřebuji radu, malej(2roky) má zánět průdušek, na noc máme 1/2 prothazinu, ale malej prášek neumí spolknout, když ho rozdrtim je strašně hořký i přesto, že ho dám do něčeho sladkýho, včera jsem mu ho nedrtila a dala na lžičku s pudinkem, dala mu to ještě zapít a dobrý, ale dneska mu prášek zůstal v puse a začal se rozpouštět a i když ho pak hned zapil a spolknul, za chvíli to vyzvracel asi jak mu zůstalo hořko v puse. Nemáte někdo nějaký tip jak mu ten prášek dát? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.4.13 21:49

My ho vždycky rozdrtili na lžičku, ale přidávali jsme k tomu normální šťávu, ze které se dělá pití, ta je hodně sladká :) a potom zapít

• Citovat
  • Upravit
1490
26.4.13 21:51

Tak jestli se to podava s jidlem, nedrtila bych to a zamichala do jidla, tedy pokud to neni moc velky. Nemam s tim zkusenost, docela se divim, ze to nedelaji treba v sirupu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
26.4.13 21:52

Tak jestli se to podava s jidlem, nedrtila bych to a zamichala do jidla, tedy pokud to neni moc velky. Nemam s tim zkusenost, docela se divim, ze to nedelaji treba v sirupu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.4.13 22:03

Mě dávali penicilín v jahodovem kompotu.. Jinak teda máme to samý za sebou, malý je rok a půl, zvracela i sirup, ono je to hodně i tím zahlenenim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
26.4.13 22:41

Rozdrtit v lžičce vody rozmíchat přidat cukr nebo glukopur a nabrat do stříkačky a pak stříknout do krku, jinak jsem léky do malého nikdy nedostala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.12.15 02:26

Prosím poraďte, jak dát prášek 4 měsíčnímu miminku? Na lžičku neumí, strikackou buď vyplivne nebo vyzvrati :-(
Jedna se o 1/4 a 1/2 prášku a 1,5ml sirupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.12.15 07:31

@Janča91 zamíchat do mlíka a stříkačkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.12.15 08:06

@iiiv
To jsem prave dělala a vyplivne to :( neumí to probrat. Včera jsem ji to dala hodně dozadu a zvedlo ji to žaludek a pozvracela se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.12.15 08:15

@Janča91 tak se jedině poradit s doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie