Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já obyčejnou.Vepřové nebo kuřecí maso dám na cibulku,sůl,pepř,čínské koření,při změknutí přidám mraženou zeleninu (čínskou nebo mexickou),pak kapku wocestru a hodně sojovky.Nezahuštuji.
jaja84 píše:papavlinka33 píše:aha takze stejne jako s tou moukoujaja84 píše:musis ten solamyl nejdriv rozmichat v trosce vody, kdyz to tam jen tak nasypes tak to vzdycky zhrudkovati
holky ctu tady ze zahustujete solamylemja s nim jednou neco zahustovala uz nevim co a udelali se mi tam takove kousky jako zele,byla jsem pekne nastvana a snazila se to z toho vybrat.takze stejne zahustuju moukou ze si ji dam do sklenicky s vodou a poradne to zamicham a je to…jak se zahustuje tim solamilem? dekuju
![]()
jsem blba vim
dekuju
já si ho rozmíchávám rovnou v tý připravný omáčce z masoxu, dávám to tam až na finále ![]()
kureci prsa nakrajim na nudlicky, osolim, opeprim, dam solamyl- zamicham, pridam tmavou sojovku a necham odstat cca 2 hodiny
Na rozpaleny olej hodim do panve- ne wok- chci to krupave a micham, nejdrive to lepi, pak se to zacne oddelovat a zase lepit- chce to aby to bylo tmave a krupave
Vyndam, do stejne panve dam mandle oloupane a osmahnu je trosku, pridam ananas , stavu z ananasu, toschu cukru a citronovou stavu......povarim, pridam udelane maso a necham spojit.
Podavam s ryzi, nebo hranolkama- je to mnamka, jen deti to moc nemaji radi
Na cibulce a trose oleje osmahnu kureci nakrajeny na kosticky(cca 500-600g syroveho masa) a posypu korenim a osolim(staci trosku,sojova omacka pozdeji to dosoli a v koreni taky nejaka sul je) - davam co zrovna mam, bud primo smes na Cinu, nebo jiny na kure. Chvilku dusim pod poklickou, pak vezmu rajcata - nejradej ty maly kerickovy, rozkrajim na pulky a pridam do panve, necham pod poklickou chvili podusit. Krasne pousti stavu. Pak tam doleju trosku(1-2 polevkove lzice) sojove omacky(nejlepsi nam chutove prijde Alnatura z DM), pak pridam malou konzervu kukurice(i s tim nalevem, nekdy mam Mexiko smes). Necham chvilku dusit,pak sundam poklicku a necham bublat bez poklice. Kdyz mam papriku, tak nakrajim na kostky a pridam na konec jen na chvilku, aby zustala krupava. Nekdy k sojovce jeste pridavam ustricovou omacku. Vetsinou neni potreba to zahustovat, ale pokud ano, tak zahustim trochou mouky rozmichane ve vode, nebo misto mouky kukuricnym skrobem.
Varim k tomu ryzi Basmati - kdyz mame chut na pikantnejsi, varim ji s lzickou kari.
@Navli píše:
Ahojky dělám hodně způsobů, ale třeba ten co tu ještě nezazněl - na pánev cibulku na trošku oleje, osmahnout, na to na nudličky maso a až je osmhlé i to přidám na tenké proužečky / 2mmx2cm / nakrájenou červenou a žlutou papriku. Pžidám pepř, sůl, podle hustoty buď vodu nebo solamyl. Lehce povařím, aby papriky byly na zkus a až je vše hotovo vmíchám jednu zakysanou smetanu.
Mnam
@tasa píše:
Mnam
@zrcadlo píše:Proč obnovuješ diskuzi jedním citoslovcem, reagujícím na několik let starý příspěvek?
A proč ty jednou větou? Teda spis souvětím…tak sem nepis, když té to žere.
@tasa píše:
A proč ty jednou větou? Teda spis souvětím…tak sem nepis, když té to žere.
Protože porušuješ pravidla Emimina? ![]()
@zrcadlo píše:Proč obnovuješ diskuzi jedním citoslovcem, reagujícím na několik let starý příspěvek?
Aby se měli lidé s určitým typem inteligence na co ptát - a hele, zabralo to…
![]()
@jana ja2611 píše:
Aby se měli lidé s určitým typem inteligence na co ptát - a hele, zabralo to…![]()
![]()
![]()
Moc toho asi o inteligenci nevíš, třídění dle typu inteligence sice existuje,, ale v tomto případě se spis mluví o její výši, tak nevim, kde tu výši mas ty.
Není jen je výše, jsou i typy. Ale to určití lidé nemohou pochopit
@jana ja2611 píše:
Není jen je výše, jsou i typy. Ale to určití lidé nemohou pochopit
Kdybys alespoň uměla číst, tak bys nepsala znovu to, co už jsem sama napsala. No nic, jdu se věnoval diskuzi, kde se lidi nesnaží odreagovavat si svou blbou náladu na ostatnich