Jak dlouho mě s tím bude prudit???

Zdeněk IV
23.12.22 17:24

Jak dlouho mě s tím bude prudit???

Je mi 34 a bydlím bohužel u matky. Jen na víkendy jezdím vždy domů, jenže teď jsem od 20.12 až do 1.1. doma. Dneska jsem třeba uklízel celý byt a tento týden máme službu, ano už jsem chodbu za tento týden uklízel dvakrát a to chce abych tu chodbu ještě uklidil i zítra. Bydlíme v bytovce, kde jsou 4 rodiny, včetně nás.

No, situace se má tak, měla úraz v práci, měla tam třísku, kterou si jehlou sundala, ale škube jí v ruce, proto, byla včera u doktora. Doktor jí tam stejně nic nenašel. Něco podobného jsem měl před měsícem i já, ta tříska mi sama vypadla, sice mě bolela ruka asi 2 dny, ale nechodím s tím hned k doktorům.

Co tím chci říct? Že kdybych bydlel sám, nikdo by mě nekomandoval a neříkal kraviny. Teď tu byli před chvíli s betlémským světlem a matka do mě, že jestli jsem jim dal nějaké peníze, řekl jsem, že ne. Ona, že je to ostuda! Já ani svíčku doma nemohl najít, dala mi to sousedka.

Ano, je prodavačka, ještě i zítra jde do práce. Touto zpovědí chci říct, že bych byl nejraději někde u moře a užíval si tu celozávodní zimní dovolenou!!! Už tu vidím ty moralisty, kteří mi budou psát, že by na mě poslali komunisty a já nevím co ještě.

Jinak, když jezdím na ty víkendy domů, tak prostě jen odpočívám a surfuji na PC! ;-) Vánoce? Ty řeší jenom ženské a mají z toho mindráky, vždyť já ještě nemám žádný dárek koupený. :-D Vždy na to dávám prachy! ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76795
23.12.22 17:26
@Zdeněk IV píše:
Je mi 34 a bydlím bohužel u matky. Jen na víkendy jezdím vždy domů, jenže teď jsem od 20.12 až do 1.1. doma. Dneska jsem třeba uklízel celý byt a tento týden máme službu, ano už jsem chodbu za tento týden uklízel dvakrát a to chce abych tu chodbu ještě uklidil i zítra. Bydlíme v bytovce, kde jsou 4 rodiny, včetně nás.

No, situace se má tak, měla úraz v práci, měla tam třísku, kterou si jehlou sundala, ale škube jí v ruce, proto, byla včera u doktora. Doktor jí tam stejně nic nenašel. Něco podobného jsem měl před měsícem i já, ta tříska mi sama vypadla, sice mě bolela ruka asi 2 dny, ale nechodím s tím hned k doktorům.

Co tím chci říct? Že kdybych bydlel sám, nikdo by mě nekomandoval a neříkal kraviny. Teď tu byli před chvíli s betlémským světlem a matka do mě, že jestli jsem jim dal nějaké peníze, řekl jsem, že ne. Ona, že je to ostuda! Já ani svíčku doma nemohl najít, dala mi to sousedka.

Ano, je prodavačka, ještě i zítra jde do práce. Touto zpovědí chci říct, že bych byl nejraději někde u moře a užíval si tu celozávodní zimní dovolenou!!! Už tu vidím ty moralisty, kteří mi budou psát, že by na mě poslali komunisty a já nevím co ještě.

Jinak, když jezdím na ty víkendy domů, tak prostě jen odpočívám a surfuji na PC! ;-) Vánoce? Ty řeší jenom ženské a mají z toho mindráky, vždyť já ještě nemám žádný dárek koupený. :-D Vždy na to dávám prachy! ;-)

prosím tě, vždyť ty nejsi schopný žít sám, tak drž hu pusu a dělej, co matka chce a buď rád, že se o tebe někdo stará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13219
23.12.22 17:28

Tak bydli sám, úplně jednoduché. Začni makat a zaleť si na dovolenou k moři…
Kromě toho, že jsi lakomý a neschopný je problém v čem?
Jaký sis to udělal, takový to máš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
23.12.22 17:31

A touhle diskuzí jsi si jako chtěl něco dokázat? Žít v tolika letech u matky je podle mě teda velká ostuda. No je dobře že tě komanduje, však kdo by chtěl žít s povalečem. Okey, nemáš dárky nakoupené, jsi přímo rebel :D ode mě povětšina taky dostane po Vánocích. A co? O tobě i pochybuji že by ses o sebe sám postaral. Zlatá tvoje maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65241
23.12.22 17:32

Občas se u tvých diskusí pobavím, ale tady jsi jen trapný, pokud je to pravda. Chovej se jako ostatní normální dospělí, zařid si své bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
23.12.22 17:34

Vokiska

@vokishka píše:
Občas se u tvých diskusí pobavím, ale tady jsi jen trapný, pokud je to pravda. Chovej se jako ostatní normální dospělí, zařid si své bydlení.

Už se na tom pracuje.

• Citovat
  • Upravit
Janli
23.12.22 17:35

Vyděláváš dost, našetřeno máš dost, tak se vodvaž a jdi bydlet sám! I na tu dovolenou za hranice všedních dnů můžeš jet. Kdo tě u matinky drží?

• Citovat
  • Upravit
14624
23.12.22 17:37

Toto jsem nějak nepochopila :lol: když s ni nechceš bydlet, jei bydlet sam nebo do spolubydleni, nasetreno mas dost :lol: jinak holt asi budeš trpět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
23.12.22 17:40

Zdendo brzdi.
Nic Ti nebrání se osamostatnit, žít si po svým, Vánoce ignorovat a klidně hnít ve špíně. Což jsi měl udělat už asi tak před 10ti lety.
Matka není Tvoje služka a klidně tě už dávno mohla z domu vylifrovat.
Ona Tě nepotřebuje Ty jí ano. Tak se podle toho laskavě chovej.
Krásné Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.12.22 17:41

Tak na Štědrý den bych se taky na společnou chodbu vyprdla. To i chápu, že se ti nechce. Raději bych to umyla dnes pozdě večer nebo nad ránem. Ale zítra v průběhu dne bych to určitě nedělala. Štědrý den nepovažuji za honění kolem úklidu.
Jinak jo. Zařiď si své bydlení. Svůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.12.22 17:41
@Zdeněk IV píše:

Jinak, když jezdím na ty víkendy domů, tak prostě jen odpočívám a surfuji na PC! ;-) Vánoce? Ty řeší jenom ženské a mají z toho mindráky, vždyť já ještě nemám žádný dárek koupený. :-D Vždy na to dávám prachy! ;-)

No jo, Zdendo. Kdybys měl ženu, buzerovala by tě ona. To je osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
23.12.22 17:43

Prokr

@prokr píše:
Zdendo brzdi.
Nic Ti nebrání se osamostatnit, žít si po svým, Vánoce ignorovat a klidně hnít ve špíně. Což jsi měl udělat už asi tak před 10ti lety.
Matka není Tvoje služka a klidně tě už dávno mohla z domu vylifrovat.
Ona Tě nepotřebuje Ty jí ano. Tak se podle toho laskavě chovej.
Krásné Vánoce.

Potřebuje, protože kdyby mě vyhodila z bytu, tak by ten byt sama neutáhla, každý měsíc jí dávám 4 000 Kč, naši jsou už od roku 2007 rozvedení a sestra ta už taky bydlí jinde.

• Citovat
  • Upravit
Zdeněk IV
23.12.22 17:44

Prokr

@Zdeněk IV píše:
Potřebuje, protože kdyby mě vyhodila z bytu, tak by ten byt sama neutáhla, každý měsíc jí dávám 4 000 Kč, naši jsou už od roku 2007 rozvedení a sestra ta už taky bydlí jinde.

Chytráku! :D

• Citovat
  • Upravit
3699
23.12.22 17:50
@Zdeněk IV píše:

Tak jsi dospělý, chodíš do práce a vyděláváš. nebrání ti naprosto nic, aby jsi se sebral a zařídil se podle svého, ne? Můžeš bydlet jak chceš, uklízet jak chceš a létat na dovolenou taky. A jako mamince bys měl líbat ruce, že tě dospělého živí a nevykopne tě do svého a místo toho máš ještě kecy že jí máš pomáhat? Když budeš bydlet sám, budeš dělat vše sám a nejen pomáhat. Ale na to asi nemáš koule, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
23.12.22 17:50

Kelsey

@Kelsey píše:
Tak na Štědrý den bych se taky na společnou chodbu vyprdla. To i chápu, že se ti nechce. Raději bych to umyla dnes pozdě večer nebo nad ránem. Ale zítra v průběhu dne bych to určitě nedělala. Štědrý den nepovažuji za honění kolem úklidu.
Jinak jo. Zařiď si své bydlení. Svůj život.

Díky, že ses mě tu zastala. ;) Tu chodbu jsem za tento týden umýval už dvakrát a to jí mám umýt ještě i zítra. Asi se na to vykašlu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný